Početna / DRUŠTVO / Od 18. do 20. aprila Međunarodni sajam turizma

Od 18. do 20. aprila Međunarodni sajam turizma

Međunarodni sajam turizma održaće se u Nišu u Hali Čair, od 18-20.april 2019.godine.

Jubilarni 20. Međunarodni sajam turizma u Nišu vam pruža mogućnost da se upoznate sa turističkom ponudom Srbije, regiona , ali i ponudama za aktivni odmor i leto 2019.

UPOZNAJ SRBIJU : Na sajmu će ponudu banja, planina, jezera i gradova Srbije predstaviti više od 40 turističkih organizacija. Imaćete priliku da se upoznate sa najatraktivnijim destinacijama Srbije.

LETO 2019: Ponude za leto 2019 sa sajamskim popustima predstaviće turističke agencije iz Srbije, ali i predstavnici gradova iz Grčke, Bugarske i Crne Gore.

AKTIVNI ODMOR I EKSTREMNI SPORTOVI: Predstavnici iz oblasti aktivnog odmora i ove godine pokazaće sve ono što okolina Niša nudi iz ove oblasti. Moći ćete da vidite ponudu planinarskih društava, paraglajdin kluba, konjičkog kluba , paintball kluba, kao i ponudu specijalizovanih turističkih agencija koje se bave aktivnim odmorom.

PRATEĆI SADRŽAJI:
– GASTRONOMIJA : Osim turisitičke ponude posetioci sajma moći će da degustiraju gastronomske specijalitete i na taj način upoznaju ukuse različitih destinacija Srbije i Balkana.

– BINA: Na sajamskoj bini će se predstaviti ansambli i kulturno umetnička društva i predstaviti zvuke svog kraja, kao i promovisati različite događaje .

– OPTIČKA ILUZIJA : Posetioci će imati priliku da se fotografišu u izvrnutoj sobi na specijalnom punktu Optičkih iluzija.

Radno vreme za posetioce: 18-19. april od 10.00-19.00, 20. april od 10.00-17.00 . Ulaz slobodan!

Pogledaj takodje

Turističko razgledanje grada na trasi dugoj 26 kilometara

Turistička oganizacija Niš prezentuje novi turistički proizvod “Turistički autobus sa otvorenim krovom za panoramsko razgledanje …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *