hotel bell

Očišćena divlja deponija u naselju “Dubočica”

Gradska uprava za zaštitu životne sredine, u saradnju sa JKP Komunalac i PWW organizovala je u nedelju akciju čićenja divlje deponije u naselju Dubočica.

Gomila djubreta i otpada u blizini stambenih zgrada i prostora za igru dece i boravak starijih nisu samo ružna slika o našim navikama, već i svedočanstvo o tome kako ne brinemo za svoje zdravlje. Umesto kontejnera djubre završava na prostoru oko stambenih zgrada.

– Ovo je još jedna akcija čišćenja divljih deponija u naselju Dubočica. Kao što možete videti ovo je jedna manja deponija, koja je nastala u proteklom periodu. Apelujem na sve sugradjane da ne bacaju smeće mimo kontejnera jer zaista ima dosta kontejnera. Ukoliko bude potrebe uputićemo poziv PWW da dostavi još jedan kontejner. Zamolila bih sve sugradjane da pozovu komunalnu policiju ukoliko vide da naši sugradjani bacaju otpad mimo kontejnera jer je ovo stvarno jedna ružna slika u naselju Dubočica. Samom naselju gravitira oko 10.000 stanovnika i kada bi svi počeli da bacaju djubre gde stignu grad bi nam bio neureda. Ako se potrduimo svi zajedno možemo da živimo u lepoj i uredjenoj sredini. Ovo je 133. akcija čišćenja divljih deponija i nastaviće se i u budućnosti – kaže Marija Rakić iz Mesne zajednice Miletnije Popović.

Zaposleni u JKP Komunalac su tokom trajanja nedeljna akcije u naselju Dubočica uredili i deo travnatih površina.

Check Also

Uhapšen vlasnik psa koji je izujedao devetogodišnjeg dečaka koji je zbrinut u Kliničkom centru u Nišu -Tužilaštvo odredilo meru zabrane prilaska i komuniciranja

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vlasotincu uhapsili su B. M. (1980) iz Vlasotinca zbog postojanja …

Оставите одговор