NPS Leskovac: Zahvaljujemo građanima na ukazanom poverenju, sa koalicionim partnerima najjača smo opoziciona snaga

Povereništvo Narodnog pokreta Srbije Leskovac zahvalilo je danas građanima na ukazanom poverenju na lokalnim izborima za Skupštinu grada Leskovca.

Saopštenje prenosimo u celini:

“Poštovani sugrađani,

Zahvaljujemo vam se na poverenju koje ste nam ukazali na izborima. Svaki vaš glas za nas je pobednički i produbljuje naše uverenje da je promena moguća i sve izvesnija. 

Narodni pokret Srbije nova je snaga na opozicionoj sceni koja je na izborima, za veoma kratak rok i bez medijske pompe, postigla značajan rezultat. 

Nastupili smo u koaliciji Narodni pokret Srbije – Miroslav Aleksić – Za Leskovac Zajedno – dr Nenad Zdravković i zauzeli drugo mesto među sedam lista koje su se kandidovale na izborima za lokalni parlament, a najjača smo opoziociona snaga sa osvojenih 13,6% glasova i 10 odborničkih mandata. 

Pokazali smo da rad, upornost i poštenje uvek budu zapaženi i nagrađeni. Naši odbornici će dati sve od sebe da budu valjani predstavnici u lokalnom parlamentu svih vas koji ste nam ukazali poverenje. Naše prostorije ostaju otvorene za sve simpatizere i buduće članove, na adresi Južnomoravskih brigada bb, Stari zanatski centar, lokal 27. 

Čestitamo i koalicionim partnerima na izbornom rezultatu i zahvaljujemo na odličnoj saradnji. Nastavljamo zajedničku borbu za naš grad!

Povereništvo Narodnog pokreta Srbije – Leskovac” – navodi se u saopštenju NPS Leskovac.

Check Also

Muzika za violu kroz vekove u četvrtak u Svečanoj sali grada Leskovca

U organizaciji Leskovačkog kulturnog centra u četvrtak, 18. aprila 2024. godine u 19 časova u …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *