Početna / GRADOVI / Leskovac / NOVIH 5 KILOMETARA ASFALTA: Počela rekonstrukcija starog auto puta između Brestovca i Pečenjevca

NOVIH 5 KILOMETARA ASFALTA: Počela rekonstrukcija starog auto puta između Brestovca i Pečenjevca

Danas su počeli radovi na rekonstrukciji starog auto puta na deonici između Brestovca i Pečenjevca.

Ukupno će biti rekonstruisani 5 kilometara zvanično državnog puta II A reda Niš – Leskovac. Vrednost radova je 65miliona dinara i biće povezana sa već rekonstruisanom deonicom kod ambulante u selu Pečenjevce za šta je prethodno uloženo 4,2 miliona dinara.

-Podsetiću vas da smo, uz pomoć Puteva Srbije, na putu između Leskovca i Niša do sada rehabilitovali kolovoz u dužini od 8,2 kilometra sa preko 86 miliona dinara. Urađena je deonica na Niškoj ulici, deonica kod Poljoprivredne škole, put Zalužnje-Leskovac, put kod Priboja i u Pečenjevcu kod ambulante. Ako ovoj sumi dodamo današnju od 65 miliona i druge investicije Puteva Srbije poput rehabilitacije raskrsnice kod Pošte i deonice između Кarađorđevca i Petrovca, kao i ulice Radnička i Vlajkova, kružni tok u Vučju od milion dinara, u ukupnom iznosu od oko 8 miliona, dolazimo do ukupne sume od 160 miliona koju su putevi Srbije uložili na teritoriji Grada Leskovca u poslednjih nekoliko godina“ i dodao da će zbog ovih radova u dužini od preko 5 kilometara u narednih mesec dana na tom području biti jedno veliko gradilište – rekao je gradonačelnik Goran Cvetanović.

Prvi čovek Leskovca je naglasio da Leskovac ima punu podršku predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Vlade Srbije što se posebno vidi po ulaganjima u putnu infrastrukturu.

Pogledaj takodje

PODLEGAO POVREDAMA U KC NIŠ Dvojica Vlasotinčana udarili čoveka kod Stupnice pa sakrili džip

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu, po nalogu osnovnog javnog tužioca, uhapsili su S. S. …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *