hotel bell

Novica Tončev uručio pehar Prvaku srpske lige Istok

Na stadionu Rosulja juče su, pre odigravanja utakmice poslednjeg kola Vlasina – Timok 1919, koju su Vlasotinčani dobili sa 1:0, uručeni pehari pobednicima.

Pionirima FK Vlasina za osvojeno prvo mesto u Drugoj ligi pionira FS RISpehar je uručio direktor mlađih kategorija FS RIS Vitomir Mirković. Trener Vitomir Dojčinović istakao je da uspeh nije slučajan.

-Reč je o vrlo talentovanoj mladoj generaciji koja je veoma posvećena treningu – rekao je Dojčinović.

Prvaku Srpske lige Istok, ekipi FK Timok 1919, pehar je uručio potpredsednik FSS i predsednik FS RIS. Novica Tončev.

-Čestitam „Timoku“, želim im da pobede u baražu i da mi kao Istok imamo predstavnika u Prvoj ligi Srbije. Ove sezone popunjavali smo lige, bilo je malo otežavajuće, ali za sledeću sezonu nema popunjavanja, odbili smo zahteve, tako da lige ostaju sa 16 timova – rekao je Tončev.

Predsednik opštine Vlasotince Bratislav Petrović čestitao je dobitnicima, posebno pionirima FK Vlasina.

-Njihov uspeh pokazuje da naš fudbalski klub ima lepu budućnost. Verujem da će im ovaj pehar biti podstrek za dalji rad.Ja im želim da i u višem rangu takmičenja nastave u pobedničkom ritmu, a mi smo tu da ih podržimo – rekao je Petrović.

Sportski savez opštine Vlasotince obezbedio je u sa saradnji sa Sportskim savezom Srbije dve garniture dresova i 20 lopti za pionire FK Vlasina.

Check Also

Dejan Savić novi – stari predsednik GFK Dubočica

Danas je u prostorijama grada Leskovca, održana izborna sednica Skupštine Gradskog fudbalskog kluba Dubočica za …

Оставите одговор