Početna / DRUŠTVO / Novi urbani mobilijar na više lokacija u gradu, investicija vredna 1,8 miliona dinara

Novi urbani mobilijar na više lokacija u gradu, investicija vredna 1,8 miliona dinara

Na više lokacija u radu postavljeno je 20 novih klupa za sedenje, 5 držača za bicikle, 3 viša i 3 niža roštilja, 5 tabli za oglase i 9 kanti za otpatke.

Neke od lokacija na kojima su postavljeni novi urbani mobilijari su plato na Hisaru gde su postavljeni 3 viša i 1 niži roštilj, klupe bez naslona, kante i biciklarnik. Niži roštilji postavljeni su i u severnom delu parcele SRC-a „Dubočica“.

Park Kralja Petra, koji je vrlo posećena i poželjna lokacija, se kompletira sa preko potrebnim klupama za sedenje i biciklarnikom koji se postavljaju i duž Bulevara Oslobođenja, i na još tri lokacije.

Nove table za oglase se postavljaju na mestima sa frekfentnim pešačkim saobraćajem poput Bulevara Oslobođenja i Masarikovog trga (ispred zlatare Unca), na uglu ulica Mlinska i Ilije Strele, u ulici Južnomorsavskih brigada (kod Suve reke) i na Bulevaru Nikole Pašića.

Vrednost investicije je 1,8 miliona dinara. Sredstva za realizaciju obezbedio je grad Leskovac. Rokovi za ispruku i izvođenje radova su 30 kalendarskih dana. Radovi na postavljanju mobilijara i roštilja i plan lokacije postavljanja se izvode na osnovu idejnog rešenja koja je uradila JP “Urbanizam i izgradnja“ Leskovac dok je izvođač radova privredno društvo za proizvodnju i usluge „Korali“ DOO Konarevo.

-Kao što vidite Lokalna samouprava se svakodnevno trudi da doprinese lepšem izgledu grada i da naš grad učini što privlačnijim kako turistima tako i svojim sugrađanima. A organizacijom ovakvih dešavanja i druženjem sa građanima saznajemo načine i sugerišu nam se nove ideje kako da u našoj misiji uspemo- rekao je gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović.

Pogledaj takodje

PORODICA STANKOVIĆ DOBILA I TREĆEG SINA: Rodio se dečak težak 5200 grama, mama i beba su dobro

Dan za lepe vesti u porodici Stanković, ali i za lekare na odeljenjima ginekologije i …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *