Početna / DRUŠTVO / NOVI LIDERI – Održana konferencija o podsticanju omladinskog aktivizma

NOVI LIDERI – Održana konferencija o podsticanju omladinskog aktivizma

U organizaciji omladinske organizacije AIESEC danas je u Visokoj poslovnoj školi strukovnih studija održana konferencija pod nazivom „Novi lideri“.

Ove godine Leskovac je jedan od 8 gradova u kome se organizuje ova koferencija koja okuplja više od 500 mladih širom Srbije.

„Projekat Novi lideri organizuje se od 2006. godine, sa ciljem da motiviše mlade kako na ličnom tako i na poslovnom planu.Cilj ove konferencije je podsticanje omladinskog aktivizma a na samoj konferenciji mladi će imati priliku da upoznaju lidere iz svog okruženja Anđelu Kocić, Biljanu Stepanović i Ivan Cvetković. Osim govornika, učešće na konferenciji uzeli su i predstavnici firmi koji će održati interaktivne radionice na kojima mladi mogu steći veštine koje će im zasigurno biti od koristi u poslovnom svetu – kazala je Cveta Borić PR menadžer AIESEC Niš.

Organizacija AIESEC razvija liderski potencijal mladih kroz rad u timovima u oblasti marketinga, odnosa s javnošću, finansija, ljudskih resursa, prodaje i saradnje sa kompanijama, kao i kroz projektni menadžment.Pored Leskovca učešće u ovom programu uzeli su i Beograda, Novi Sad, Niš, Kragujevac, Subotica i Novi Pazar.

Pogledaj takodje

Radovi petoro lekara Opšte bolnice Leskovac na Kongresu Udruženja kardiologa Srbije

Na 22. kongresu Udruženja kardiologa Srbije sa međunarodnim učešćem koji se održava od 17. do …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *