Početna / GRADOVI / Leskovac / Novi asfalt u Živkovu
Dionis Restoran Leskovac

Novi asfalt u Živkovu

Radovi na rekonstrukciji državnog puta drugog A reda od Brestovca ka Leskovcu, na deonici kroz selo Živkovo u dužini od 900 metara ušli su u završnu fazu.

Već je završeno presvlačenje kolovoza asfaltom, a u toku je uređenje bankina i obeležavanju horizontalne signalizacije. Radove izvodi firma Trejs PZP iz Vranja, a finansira ih Javno preduzeće „Putevi Srbije“.

Ovo je nastavak nedavnih radova, kada je novim slojem asfalta presvučen još kilometar puta od isključenja za Priboj do ulaza u Živkovo. Tada je uloženo oko 6,5 miliona dinara.

„Tokom proteklih godina od preuzimanja odgovornosti, trudili smo se da u svakom selu uradimo nešto što će biti na dobrobit naših sugrađana – rekao je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović prilikom obilaska radova i podsetio da se u ovom kraju ubrzano radi na izgradnji vodovodne mreže, čime će se omogućiti da 11 naseljenih mesta u okolini dobije kvalitetnu pijaću vodu.

„Državni put na kojem se danas nalazimo je od izuzetne važnosti za ceo ovaj kraj i ovom prilikom bih se zahvalio Putevima Srbije i Vladi Srbije što ne zaobilaze Leskovac, jer nam je njihova pomoć izuzetno dragocena – dodao je gradonačelnik Cvetanović.

Pogledaj takodje

U okviru Leskovačkog festivala održano veče posvećeno harmonici i pesmi

U okviru „Leskovačkih letnjih festivala“ sinoć je u etno – kompleksu „Šop – Đokić upriličeno …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *