Početna / DRUŠTVO / Novčane nagrade za učenike, studente i mlade talente iz Vlasotinca
Dionis Restoran Leskovac

Novčane nagrade za učenike, studente i mlade talente iz Vlasotinca

Učenici, studenti i mladi talenti, koji su prošli na Konkursu za dodelu jednokratnih novčanih nagrada opštine Vlasotince, mogu u narednih par dana da očekuju uplate na svojim računima, kaže predsednik opštine Zoran Todorović.

Rang lista je objavljena, rešenja su potpisana, ali neće kao ranijih godina biti uručena na svečanosti  u skupštinskoj sali već ih dobitnici sredstava mogu preuzeti u zgradi opštine, na prvom spratu, u kancelariji broj 13.

„Želimo da izbegnemo nepotrebno okupljanje. Takođe, u imelokalne samouprave, želim učenicima, studentima i mladim talentima da nastave da postižu odlične rezultate, kao do sada, a opština će biti tu da im pomogne u meri u kojoj to mogućnosti dozvoljavaju – kaže predsednik vlasotinačke opštine Zoran Todorović.

Prema rang listi, jednokratne novčane nagrade u iznosu od po 10.000 dinara dobiće dvoje učenika osnovnih i troje učenika srednjih škola. Studenti različitog stepena studija, njih 46-oro, dobiće po 30.000 dinara. Mladi talenti u oblasti nauke i sporta, ukupno 24-oro, dobiće po 20.000 dinara.

Pogledaj takodje

227 pacijenata sa upalom pluća primljeno na lečenje u prethodna 24 sata

U roku od 24 časa na bolničko lečenje primljeno je 227 pacijenata sa upalom pluća. …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *