Home / DOGAĐAJI / NOVA DROGERIJA U LESKOVCU: Otvaranje „dm drogerie markt“ sutra u Leskovcu, Andrija Jo na kasi – prihod u humanitarne svrhe
hotel bell

NOVA DROGERIJA U LESKOVCU: Otvaranje „dm drogerie markt“ sutra u Leskovcu, Andrija Jo na kasi – prihod u humanitarne svrhe

Kompanija dm drogerie markt nastavlja širenje na domaćem tržištu otvaranjem 100. drogerije u Srbiji, a prve u Leskovcu.

Najveći drogerijski lanac u Evropi i ovog puta pokazaće svoju posvećenost zajednici u kojoj posluje, pa će na dan otvaranja drogerije, 5. marta u periodu od 18 do 19 časova, sav prihod sa kase na kojoj će raditi poznati Leskovčanin Andrija Jović (popularni jutjuber Andrija Jo) biti doniran „Udruženju za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim osobama Leskovac“.

Sa asortimanom od preko 13.500 proizvoda, dm drogerije važe kao mesto kupovine svega na jednom mestu, od segmenta lepote, prirodne kozmetike, organske hrane, lične higijene, do proizvoda za domaćinstvo i negu beba. Pored toga, dm je jedan od najvećih ponuđača privatne robne marke na tržištu Srbije, sa skoro 4.000 proizvoda. Dobro poznati dm brendovi – Balea, alverde, dmBio, babylove, Denkmit i drugi garantuju identičan kvalitet u svih 13 zemalja u kojima kompanija posluje. dmBio je brend sa najširim asortimanom organske hrane u Srbiji sa preko 350 proizvoda.

Najveći evropski drogerijski lanac dm drogerie markt trenutno posluje u 13 zemalja Evrope, sa mrežom od preko 3.600 prodajnih objekata i preko 62.000 zaposlenih. Prva dm drogerija u Srbiji otvorena je 2004. godine, a danas kompanija posluje sa100 drogerija u 28 gradova širom zemlje.

Nova Dm drogerija biće otvorena u Bulevaru Oslobođenja bb, bivši hotel Beograd.

Check Also

Proslavljamo jesenji Krstovdan: Danas se ostvaruju sve želje

Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici proslavljaju danas 27. septembra jesenji Krstovdan, dan kada je …

Оставите одговор