hotel bell

Nosiocima boračkih kartica posebne pogodnosti za usluge koje pružaju gradska preduzeća i druge institucije

Danas su u Leskovcu boravili Ana Lekić šef Odseka za poslove odbrane i bezbednosti i stručni saradnik Mile Rosić, predstavnici Kabineta potpredsednika Vlade i ministra odbrane Miloša Vučevića.

Povod dolaska u Leskovac i sastanka sa gradonačelnikom Goranom Cvetanovićem i saradnicima je omogućavanje kvalitetnijih uslova za nosioce boračkih kartica.

Postignut je dogovor da nosici boračkih legitimacija mogu ostvariti pravo na besplatne udžbenike za njihovu decu koja pohađaju osnovnu školu i to za sve razrede, od prvog do osmog, besplatno korišćenje javnog gradskog i prigradskog prevoza, besplatan ulaz u Narodni muzej Leskovac, bioskop Leskovačkog kulturnog centra članstvo u Narodnoj biblioteci Radoje Domanović, besplatno korišćenje sadržaja SRC Dubočica (bazen, teniski, tereni, Avantura park…).

Gradonačelnik Cvetanović i predstavnici Kabineta potpredsednika Vlade i ministra Vučevića su razmatrali dodatne pogodnosti za nosioce boračkih kartica poput popusta za pojedine usluge koje pruža Grad, preduzeća i druge institucije o čemu će javnost biti obaveštena nakon što bude završena analiza potreba i mogućnosti za realizaciju pomenutih pogodnosti.

Check Also

Cvetanović u poseti gazdinstvu Đorđević: Ako svi poljoprivrednici prestanu da rade, nećemo imati šta da jedemo – poručio mladi poljoprivrednik

Predsednik Privremenog organa grada Leskovca Goran Cvetanović, posetio je danas poljoprivredno gazdinstvo Stevana Đorđevića iz …

Оставите одговор