Home / GRADOVI / Niš / Napravi dvokorak ka ostvarenju košarkaških snova – STEFAN JOVIĆ BIRA MLADE TALENTE!
hotel bell

Napravi dvokorak ka ostvarenju košarkaških snova – STEFAN JOVIĆ BIRA MLADE TALENTE!

Koliko dece iz Niša sanja da napravi dvokorak ka ostvarenju košarkaških snova i da krene stopama Stefana Jovića? Plejmejker Srbije podržaće dečake i devojčice iz svog rodnog grada na spektaklu 17. aprila, na Mozzartovom terenu koji je dobio ime baš po sjajnom organizatoru igre i osvajaču medalja sa nacionalnim timom.

Uz asistenciju kompanije Mozzart, 70 dece će šest meseci moći da trenira u SC „Šivara“ bez ikakve nadoknade, a projekat se realizuje u saradnji sa KK Marinos.

Klince će podučavati treneri Nikola Bogdanović i Marko Milović, a najbolji polaznici škole će kao nagradu dobiti kartu za prestižni kamp Miloša Teodosića (Teo 4)! Prijave za čas košarke su otvorene do 15. aprila u ponoć, a mogu se slati na adresu besplatneskolesporta@mozzartsport.com.

„Izuzetno mi je zadovoljstvo što sam deo ovog sjajnog tima, a hvala kompaniji Mozzart što će kroz ovu akciju spojiti decu sa njihovim uzorima. Zajedno možemo da ih motivišemo i ukažemo na to koliko je važno da se bave sportom, bez obzira na to da li sanjaju medalje koje smo osvajali ili samo žele da budu aktivni i treniraju. Znam koliko će ovaj događaj značiti deci iz Niša i radujem se javnom času košarke u mom rodnom gradu. Neka sport bude dostupan svoj deci – ističe Stefan Jović i poziva roditelje da svoju decu prijave do 15. aprila.

Školica u Nišu je jedna od četiri koja se organizuje u sklopu Mozzartovog projekta Besplatne škole sporta. U toku su prijave i za fudbal (Beograd, dečaci od 7-10 godina, selekciju pravi Aleksandar Katai 10. aprila), rukomet (Aranđelovac, dečaci i devojčice od 8 do 13, javni čas 25. aprila sa Ratkom Nikolićem) i odbojku (Beograd, devojčice od 8 do 11, Vesna Čitaković dolazi na otvoreni čas 8. maja).

Brojni reprezentativci i šampioni podržali su ovu akciju, a među njima i košarkaš Vanja Marinković.

Check Also

LESKOVČANI BOLJI OD BEOGRAĐANA: Sigurna pobeda košarkaša Zdravlja u duelu sa OKK Beogradom

Košarkaši Zdravlja pobedili su večeras u Leskovcu ekipu OKK Beograda rezultatom 85:75 (28:17, 26:22, 19:17, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *