Najnoviji broj Glasnika, predstavljen i podeljen Leskovčanima

Na više lokacija u gradu, članovi Omladinskog kluba, podelili su poslednji broj Leskoačkog glasnika, a sugrađanima ga je predstavila pomoćnica gradonačelnika Andrea Tošić

Naslovnica, na kojoj su predsednik Srbije, Aleksandar Vučić i gradonačelnik Leskovca, Goran Cvetanović, posvećena je poseti Zelenoj zoni, a povodom završetka prve faze izgradnje objekta turske kompanije ”Erenli”, u kojoj će posao naći 340 ljudi.

– Privlačenje investicija, širenje i razvoj domaćih i stranih kompanija, otvaranje novih radnih mesta su prioriteti grada Leskovca. Kao posledica povećanja privrednih aktivnosti, nezaposlenost je značajno smanjena. Od 2012. do danas, posao je našlo 9.100 ljudi, a samo tokom prošle godine, u radni odnos je stupilo 2.041 lice. U Leskovcu se kontinuirano radi i na razvoju putne infrastrukture, u koju je do sada uložena suma od dve milijarde dinara.

Najnoviji broj Leskovačkog glasnika, rekla je Tošićeva, donosi vesti i informacije o obrazovanju i sportu. Mladi talenti su prepoznati i nagrađeni, a Gradski stadion predstavlja jedan od kapitalnih projekata. U njega će biti uložene 2,5 milijarde dinara. Uskoro nas očekuje i početak druge faze radova na Opštoj bolnici, vredne 4,5 milijarde dinara.

Check Also

Benzin skuplji za dva dinara

U narednih sedam dana, od danas, 12. aprila, do 19. aprila, očekuje se povećanje cena …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *