hotel bell

Nagrade za mlade talente grada Leskovca uručene na Dan grada

Na gradskom trgu, na današnji praznik, Dan grada Leskovca uručene su nagrade mladim atalentima koji su najbolji u svom domenu delanja.

Njih 168, što učenika, što studenata, sportista , muzičara nagrađeni su sumom od 8 miliona dinara, a ovaj program za mlade Grad Leskovac organizuje godinama unazad, kako bi motivisao mlade da ostanu u svom gradu i dao im vetar u leđa za sve buduće projekte.

“Ostvarili ste rezultate, ostavili ste pečat, postigli uspeh zahvaljujući kome su se vaša imena našla na listi stipendista Fonda za mlade talente čime ćete zauvek ostati upisani u istoriju našeg grada. Među vama vidim buduće nosioce prosperiteta našeg grada i Srbije. Sa vama je budućnost zagarantovana jer sam siguran da ćemo ostaviti grad u najboljim, vašim rukama a do tada ćemo biti vaša podrška“ – rekao je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

Inače nagrade su danas dobili mladi ljudi do 30 godina koji su osvajali nagrade na republičkim i međunarodnim takmičenjima, kao i studenti sa prosekom 9 i više.

Check Also

Ministarka nauke Jelena Begović posetila Leskovac – Do kraja 2024. biće završen Regionalni inovacioni centar

Leskovac, odnosno Centar za stručno usavšavanje u obrazovanju i naučni klub posetila je ministarka nauke, …

Оставите одговор