Home / DOGAĐAJI / Na gradskom trgu žurka za male maturante! Cvetanović poručio: Vredno radite, a mi ćemo obezbediti da vas sunce najlepše greje
hotel bell

Na gradskom trgu žurka za male maturante! Cvetanović poručio: Vredno radite, a mi ćemo obezbediti da vas sunce najlepše greje

Na gradskom trgu u Leskovcu, lokalna samouprava organizovala je žurku za male maturante a ovom prilikom su podeljeni i bicikli najboljima.

Nekoliko stotina mališana okupilo se večeras, kako bi proslavilo jedno razdoblje svog života, a gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović im je poručio da i dalje vredno nastave da rade, a da će grad učiniti sve da za njih sunce najbolje sija.

„Dani polaganja testova i završnih ispita su iza vas i Grad je odlučio da vam pokoni žurku, na kojoj ćemo svi zajedno uživati na novom gradskom trgu. Bili ste vredni i marljivi i od srca vam želim da upišete željene škole, a najbolji način za početak raspusta i bezbrižnog perioda je uživanje u muzici. Srce mi je puno što vas vidim u ovolikom broju, kao i decu iz dijaspore učesnike RTS Krosa. Danas ćemo učenicima generacije, svih osnovnih škola podeliti bicikle, kako bismo još više podstakli i motivisali sve ostale da nastave da uče i vredno rade. Želim vam da danas zaboravite na sve brige, na nama je da vredno radimo i da obezbedimo da vas sunce u Leskovcu najlepše greje – poručio je gradonačelnik Leskovca.

Kako je bilo večeras pogledajte na videu ispod

Check Also

Novi Amerikanac u Zdravlju: Jacob Lampkin pojačao Zdravlje

Amerikanac Jacob Lampkin novo je pojačanje leskovačkog Zdravlja. Lampkin u Zdravlje dolazi iz australijske NBL1 …

Оставите одговор