Home / DOGAĐAJI / Svečano otvoreni bazeni u Velikoj Kopašnici, za kupače od sutra po pristupačnim cenama
hotel bell

Svečano otvoreni bazeni u Velikoj Kopašnici, za kupače od sutra po pristupačnim cenama

Lokacija nekadašnjeg „Pionirovog“ odmarališta dobila je novo ruho. Danas su svečano otvoreni bazeni, a za kupače već sutra od 10 časova po simboličnoj ceni od 400 dinara.

Najveći je dubine 2,20, srednji 1,10, a najmanji 0,70 metara i spremni su da već od sutra prime prve kupače. Posetioci će moći da koriste i usluge restorana a uskoro će biti opremnjana i 32 apartmana sa oko 120 postelja, pa će ovde moći i da se prenoći.

Želja vlasnika kompleksa, koji se prostire na 6 hektara, jeste da ovoj lokaciji vrati stari sjaj i da je opremi za rekreativnu nastavu za osnovne škole, te su danas na svečanom otvaranju prisustvovali i svi direktori leskovačkih škola, a u planu je i uređenje sportskih terena i izgradnja još jednog fudbalskog terena.

Odmaralište je svečano otvorio gradonačelnik Leskovca, Goran Cvetanović, koji je ovom prilikom istakao da će ovom mestu da se vrati stari duh koje neke prošle generacije pamte.

„Službe grada Leskovca, kao i do sada, svim investitorima stoje na raspolaganju, a svakako je za vlasnika i posetioce značajna i rekonstrukcija puta Velika Kopašnica – Slatina u dužini od 1,5 km, vrednosti 10,3 miliona dinara koju smo sproveli 2018. i 2019. godine. I srećni smo što i hotel Beograd, sada hotel Leskovac i Sajam, ali i ovakav objekat vraća stari sjaj, a dobijamo i nove objekte poput akva parka koji je prošle godine otvoren. Vlasnicima želim puno uspeha, da nastave da se šire, a direktorima škola želim da dobro prouče ovaj objekat da se sami uvere u kvalitet ovog objekta i u lepotu prirode koja je nesporna, i da već od iduće godine krenemo sa školom u prirodi jer je to nešto što pamtimo i što će naredne generacije pamtiti – kazao je gradonačelnik Cvetanović.

U ime investitora prisutne je pozdravila Jana Stefanović, ćerka vlasnika koja je kazala da su objekat u celini kupili još 2001. godine, da su krenuli da ga renoviraju 2011/2012. godine i sad nakon 10 godina krenuli su sa radom gde rade tri bazena, apartmani, sala i restoran. Ona je dodala da je mnogo srećna zbog toga, i zahvalila se svima koji su došli. Kazala je i da će cena ulaznice biti 400 dinara i da će biti popusta za decu.

Zahvaljujući izraženom preduzetničkom duhu porodice Stefanović koja potiče iz susedog sela Slatina, a žive u Švajcarskoj, u ovaj objekat je uloženo skoro 3 miliona evra, tako da će Velika Kopašnica povratiti epitet letnje oaze u kojoj će moći da uživaju ljudi iz svih krajeva regiona.

Check Also

Novi Amerikanac u Zdravlju: Jacob Lampkin pojačao Zdravlje

Amerikanac Jacob Lampkin novo je pojačanje leskovačkog Zdravlja. Lampkin u Zdravlje dolazi iz australijske NBL1 …

Оставите одговор