Home / DOGAĐAJI / Moto skup u okviru Grdeličkog leta okupio stotine bajkera iz cele zemlje i regiona
hotel bell

Moto skup u okviru Grdeličkog leta okupio stotine bajkera iz cele zemlje i regiona

Na grdeličkom bazenu je, u prisustvu više stotina posetilaca i bajkera, održan moto skup u okviru manifestacije Grdeličko leto.

Moto skup je okupio ljubitelje dvotočkaša iz cele zemlje i regiona. Pored bajkera skupu su prisustvovali gradonačelnik Leskovca dr sci. med. Goran Cvetanović i predsednik Skupštine grada Leskovca mr Aleksandar Đurović, kao i brojni Grdeličani, meštani Leskovca i okolnih mesta.

U ime lokalne samouprave na moto skupu se obratila Jelena Stamenković, pomoćnik gradonačelnika, koja je svima poželeo da uživaju u rok koncertu i da se narednih godina okupljaju u što većem broju.

– Ovo je peti po redu Moto skup u organizaciji Doma kulture u Grdelici, a koji se odvija pod pokoviteljstvom Grada Leskovca. Ova mlada manifestacijama raste iz godine u godinu i zahvaljujući svojim organizatorima preti da preraste u veliki međunarodni skup. Koristim ovu priliku da čestitam organizatorima na odličnom programu i želim Vam da nastavite sa tako dobrim radom – poručila je Jelena Stamenković.

Marko Trivunić, direktor Doma kulture u Grdelici, se zahvalio svima koji su pružili podršku organizaciji Grdeličkog leta i izrazio veliku radost povodom činjenice da je manifestacija privukla veliku pažnju posetilaca.

– Ja ću večeras i premijerno da najavim da će Dom kulture u Grdelici uskoro dobiti još jednu veoma atraktivnu manifestaciju, a ona se zove Old tajmer skup – Grdelica. Danas je izloženo nekoliko automobila, kao najava za ono što sledi, a to je veliki Old tajmer skup u Grdelici, koji ćemo uskoro organizovati. Još jednom hvala što ste došli – naglasio je Trivunić.

Foto: Grad Leskovac

Check Also

Još jedna manifestacija „Muzeji za 10“ je za nama

U proteklih sedam dana posetioci Narodnog muzej u Leskovcu imali su priliku da besplatno posete …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.