hotel bell

Mladić (22) iskrvario na smrt u centru grada

Dvadesetdvogodišnji mladić S. S. dovežen je u četvrtak veče, oko dva sata posle ponoći, u Urgentni centar leskovačke Opšte bolnice bez znakova života sa ubodnom ranom u donjem delu stomaka.

Za sada nema pouzdanih informacija o okolnostima pod kojima je nesrećni mladić izgubio život, a navodno je pronađen na klupi u centralnom gradskom parku – pišu Novosti.

Direktor leskovačke Opšte bolnice dr Nebojša Dimitrijević kaže da su lekari učinili sve što su mogli, ali da je reanimacija bila neuspešna. Mladić je, sem ubodno rane u predelu stomaka, imao i ogrebotine po rukama. Policija je u petak jutro blokirala prolaz koji od gradskog parka vodi ka ulici Kosta Stamenkovića gde su zatečeni prevrnuti kontejneri posle tuče koja se tu navodno dogodila, ali za sada nema zvanične potvrde o povezanosti tog događaja sa smrću mladića čije je telo poslato na obdukciju.

Izvor: novosti.rs

Check Also

Planinarsko društvo „Dubočica“ objavilo Godišnji plan akcija: Radan, Suva Planina, Alpi, Vardenik, Babička gora, Prokletije, Triglav, Kukavica, Šar planina …

Planinarsko društvo „Dubočica“ objavilo je na svojoj fejsbuk stranici Godišnji plan akcija za 2023. godinu …

Оставите одговор