Mladen Stojanović osvojio srebrnu medalju na državnom prvenstvu za mlade boksere

Mladen Stojanović, član bokserskog kluba “Manča” iz Leskovca, pokazao je izuzetnu boksersku veštinu osvajanjem srebrne medalje na Državnom prvenstvu za mlađe uzrastegde se takmičio u kategoriji juniora do 57kg.

Mladen je već drugog dana u četvrtfinalu imao priliku da pokaže svoje sposobnosti protiv boksera iz BK Kruševac, što je rezultiralo ubedljivom pobedom. Nastavio je svoj uspeh i u polufinalu, gde je takođe ubedljivo trijumfovao nad bokserom iz BK “Despot” iz Smedereva.

U finalu, borio se za zlatnu medalju protiv boksera iz BK “Sombor” iz Sombora. Iako je pružio izuzetno dobar meč, Mladen je na kraju ipak izgubio, ali je ovim dostignućem postao vicešampion Srbije za 2024. godinu.

Mladenov trener, Aleksandar Manić, izrazio je veliko zadovoljstvo prikazanim boksom svog takmičara, posebno imajući u vidu da je ovo Mladenova prva godina boksovanja kao juniora.

“Ova srebrna medalja predstavlja veliki uspeh za Mladena ali i za klub, i ona je podstrek za dalji napredak i uspeh u budućim takmičenjima – kazao je Manić.

Check Also

Muzika za violu kroz vekove u četvrtak u Svečanoj sali grada Leskovca

U organizaciji Leskovačkog kulturnog centra u četvrtak, 18. aprila 2024. godine u 19 časova u …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *