hotel bell

Mlade nade rukometa večeras u Leskovcu pokazale svoj talenat

15. Turnir rukometnih nada METEOR 2022, svečano je otvoren večeras u sportskoj hali „Partizan“.

Učešće je uzelo preko 20 ekipa, odnosno 500 deteta, uzrasta od 8 do 16 godina.

Prisutne sportiste je pozdravio Andrija Atanasković, član Gradskog veća i kapiten rukometaša „Dubočice“.

„U sportu je put do vrha veoma trnovit, pun uspona i padova. Ja sam tačno pre 23 godine počeo u ovom klubu i imam za vas jedan savet, a to je da do vrha dolaze smo oni najuporniji i najtalentovaniji. Grad Leskovac će i dalje nastaviti da podržava razvoj sporta u našem gradu. Novčana sredstva biće usmerena kako za sportske klubove tako i za razvijanje sportske infrastrukture – kazao je Atanasković.

Inače, RK „METEOR“ Leskovac u ovoj godini (01. novembar) slavi 23. godina uspešnog rada i postojanja. Sa decom osnovno školskog uzrasta, postiže velike rezultate u animiranju i razvoju pravih društvenih i sportskih ličnosti. Jedini je klub u gradu koji na savremeni način razvija sve osnove rukometne igre i u tome postiže značajne rezultate u Republici Srbiji prezentujući grad Leskovac. Rukometaši koji su bili deo kluba , danas su članovi Reprezentativnih pionirskih , omladinskih i juniorskih selekcija Srbije.

Check Also

Druga nagrada za TOL na Međunarodnom sajmu turizma i seoskog turizma

Nakon uspešnog predstavljanja na Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu, Turistička organizacija grada Leskovca učestvovala …

Оставите одговор