Početna / DOGAĐAJI / Mlade košarkašice „Actavis Akademije“ na turniru u Vranju
Dionis Restoran

Mlade košarkašice „Actavis Akademije“ na turniru u Vranju

Drugi Međunarodni minibasket festival ,,Srećno detinjstvo“ u Sportskoj hali u Vranju svečano je otvorio Rade Georgijevski, predsednik Minibasket saveza Srbije, izrazivši veliko zadovoljstvo što je ova sportska manifestacija okupila preko hiljadu dece različitog uzrasta.

U ime gradskog rukovodstva učesnike minibasket festivala pozdravio je Nenad Đorđević, gradski većnik za sport i omladinu.

,,Veoma mi je drago da smo u ova dva dana uspeli da na najbolji način promovišemo ne samo minibasket, već i bavljenje sportom. Cilj organizovanja Medjunarodnog minibasket festivala je druženje i igra dece svih uzrasta, kao i razvijanje takmičarskog i sportskog duha. Grad Vranje će i u godinama koje dolaze nastaviti da podržava ovakve manifestacije koje promovišu sport i zdrave stilove života,’’ istakao je Đorđević.

Ovogodišnji minibasket festival okupio je preko 1.100 učesnika iz zemlje i okruženja, a svoje umeće predstavile su i mlađane košarkašice „Aktavis Akademije“ iz Leskovca. Za sve njih organizatori su obezbedili pehare, medelje i zahvalnice, jer su na ovoj smotri minibasketa kao sporta svi pobednici. Pokrovitelj manifestacije je Grad Vranje, a organizator KK ,,Panteri’’, uz podršku Saveza za školski sport grada Vranja.

Pogledaj takodje

Puštanjem crvenih balona omladina SPS-a obeležila Dan mladosti

Socijalistička omladina Leskovac u znak sećanja na Dana mladosti organizovala je danas šetnju mladosti od …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *