Ministar Vulin u poseti Kopnenoj zoni bezbednosti

Predstavnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kopnenoj zoni bezbednosti, i u vreme praznika, ispunjavaju sve svoje zadatke i čuvaju sigurnost i bezbednost na administrativnoj liniji, ocenio je ministar Aleksandar Vulin

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u Kopnenoj zoni bezbednosti, spremni su da ispune svako naređenje predsednika Republike Srbije i vrhovnog komandanta, Aleksandra Vučića, odnosno državnog rukovodstva. Dok su oni ovde, možemo biti sigurni da je život u Srbiji miran i da će tako ostati, poručio je ministar Vulin i dodao da je na administrativnoj liniji sve mirno i sigurno ne zato što to neko želi, već zato što policijski službenici, svakodnevnim teškim, upornim i strpljivim radom, to omogućavaju.

– Za policiju nema praznika. Danas, kad se Srbija odmara, kada je sa onima koje voli, sa onima kojima je dala imena i onima koji su joj dali imena, ovi ljudi dežuraju i ne pitaju koliko će nešto trajati. Oni su uvek tu, da bismo svi mi bili sigurni i bezbedni. Tu su, da bi naš svakodnevni život tekao bez uznemiravanja i bez problema, rekao je Vulin.

U danima kada slavimo Hristovo vaskrsenje, ne smemo zaboraviti Srbe na Kosovu i Metohiji, koji žive teško i bore se za osnovna ljudska prava, kao ni na naše sunarodnike u Crnoj Gori, Republici Srpskoj, Federaciji BiH, Hrvatskoj i Sloveniji, poručio je ministar unutrašnjih poslova i čestitaju praznik, dodao da ne smemo zaboraviti da Srbi, gde god da su, kada nemaju svoju državu, svog policajca, učitelja, lekara i sudiju, nemaju ni prava, ni pravdu i da je zato tu jaka, sigurna, stabilna, razvijenija i moćnija Srbija, da bi štitila svoje građane, gde god da su.

Check Also

U četvrtak bez struje “pola” Leskovca

Elektrodistribucija Leskovac najavila je za četvrtak nastavak radova na elektro mreži. “Ogranak Elektrodistribucija Leskovac izvodiće …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *