Početna / DOGAĐAJI / Ministar Ružić posetio Leskovac: Roštiljijada je brend ne samo Leskovca već čitave Srbije
hotel bell

Ministar Ružić posetio Leskovac: Roštiljijada je brend ne samo Leskovca već čitave Srbije

Ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić u pratnji gradonacelnika Leakovca i predsednika Skupštine obišao je danas leskovačku „Roštiljijadu“.

Prilikom svog obraćanja medijima ministar je poručio da je Leskovac lokalna samouprava u kojoj se već godinama realizuju značajni projekti i dodao da je „Roštiljijada“ jedna od retkih manifestacija u Srbiji koju svake godine pose više stotina hiljada posetilaca.

„Roštiljijada promoviše tradiciju i kulturu juga. Ona je brend, ne samo Leskovca, već čitave Srbije“ – istakao je Ružić.

Ministar se osvrnuo i na odličnu saradnju sa Leskovcem i dodao da je ovo Ministarstvo spremno da uvek pomogne i podrži realiciju projekata i podsetio da je novac ulagan u SRC „Dubočica“.

„Značajni projekat koji će se uz podršku ministarstva realizovati na teritoriji Grada Leskovca uz podršku Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave je postavljanje video nadzora. Vrednost projekta iznosi oko 150 miliona dinara“ najavio je ministar Ružić i naglasio da Vlada Republike Srbije na čelu sa predsednikom Republike Aleksandrom Vučićem i premijerkom Anom Brnabić vodi računa o regionalnom razvoju čitave zemlje.

Pre obilaska štandova na Roštiljijadi u kabinetu predsednika Skupštine, ministar Ružić je imao sastanak sa gradonačelnikom Leskovca dr Goranom Cvetanovićem i predsednikom Skupštine Aleksandrom Đurovićem koji je okarakterisao kao veoma plodonosan, i ocenio da saradnja Leskovca i Ministarstva daje dobre rezultate.

„Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva“.

Pogledaj takodje

U Lebanu održana 9. vanredna sednica opštinskog štaba za vanredne situacije

U Lebanu je danas održana deveta vanredna sednica opštinskog Štaba za vanredne situacije opštine Lebane, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *