Home / DRUŠTVO / Milica Dimitrijević – „Najžena 21. veka“
hotel bell

Milica Dimitrijević – „Najžena 21. veka“

Gradonačelnik dr Slobodan Milenković organizovao je prijem za Milicu Dimitrijević, direktorku firme „Hanibal“ u Vranju, dobitnicu prestižne nagrade „Najžena 21. veka“.

“Sa ponosom sam primio vest da je prestižna nagrada „Najžena 21. veka“, potpuno zasluženo, stigla u Vaše ruke. Ona je još jedan dokaz Vaših uspešnih menadžerskih dostignuća i kruna poslovanja firme “Hanibal” na čijem ste čelu. Hvala Vam i na tome što na najbolji način reprezentujete svoj grad i državu, a mi ćemo, kao lokalna samouprava, učiniti sve da Vam pomognemo kako biste unapredili svoje poslovanje. Tu, najpre, mislim na unapređenje infrastrukture u Industrijskoj zoni u Bunuševcu, ali sam spreman da saslušam i prihvatim sve Vaše predloge”, istakao je gradonačelnik.

Milica Dimitrijević se zahvalila na prijemu i dodala da je ovo nagrada udruženja preduzetnika, a da je nominacija stigla od strane žena – preduzetnica. Ona je dodala da je priznanje kruna dosadašnjeg, tridesetogodišnjeg rada preduzeća “Hanibal”, ali je pre svega i potvrda timskog rada firme koja je 1989. počela kao radionica, a potom 1995. godine postala i prva porodična fabrika u Industrijskoj zoni u Bunuševcu. Prijemu je prisustvovala i članica Gradskog veća Zorica Jović.

Check Also

Koji su vitamini potrebni vašem organizmu, saznajte od lekara online

Foto: pixabey  Leto nam donosi sunčane dana koje provodimo na otvorenom, zato uglavnom mislimo da …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *