Početna / DRUŠTVO / MEĐUNARODNA IZLOŽBA PTICA: U CSU izloženo 504 papagaja, štiglica, kanarinaca, papagaja, gugutki i drugih ptica
Dionis Restoran

MEĐUNARODNA IZLOŽBA PTICA: U CSU izloženo 504 papagaja, štiglica, kanarinaca, papagaja, gugutki i drugih ptica

U Centru za stručno usavršavanje u obrazovanju sinoć je otvorena peta Međunarodna izložba ptica.

Ukupno su izložene 504 ptice, a bilo je tu štiglica, kanarinaca, papagaja, gugutki i ostalih ptica. U izme orgnaizatora, prisutne je pozdravio i zahvalio lokalnoj samoupravi na podršci Vladimir Nikolić, predsednik Udruženja za zaptitu i odgoj ptica „Štiglić“.

– Naše udruženje ove godine prvi put će učestvovati i na nekom takmičenju u inostranstvu, jer za desetak dana idemo u Istambul – istakao je Vladimir Nikolić.

Izložbu je otvorio šef kabineta gradonačelnika Leskovca Milan Ničić.

-Ovakva okupljanja predstavljaju pravi užitak ljubiteljima pticama bez obzira na godine. Drago mi je i što je veliki broj dece prisutan, jer je veoma važno da deca od malih nogu razvijaju ljubav i naklonost prema životinjama. Manifestacije kao ova šalju pozitivnu sliku o našem mestu u svet i uvek će naići na podršku lokalne samouprave – rekao je Milan Ničić.

Pogledaj takodje

TRANSPARENTNOST SRBIJA: Leskovac peti u Srbiji i prvi na jugu po transparentnosti rada lokalne samouprave

Putem istraživanja „Indeks transparentnosti lokalnih samouprava LTI“ sprovedenom od strane organizacije Transparentnost Srbija, Leskovac je …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *