Početna / DRUŠTVO / Maturantima popust u taksi prevozu
Dionis Restoran Leskovac

Maturantima popust u taksi prevozu

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije u saradnji sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja od 15. aprila do 9. juna ove godine, realizuje projekat ,, Matura 2019.“

Cilj projekta je podizanje nivoa svesti o bezbednosti maturanata i svih građana u vreme završetka školske godine i maturskih proslava. Projekat je podržala i Agencija za bezbednost saobraćaja kroz kampanju ,,Na maturu bez automobila“ u saradnji sa lokalnim Savetima za bezbednost saobraćaja i udruženjima taksista, a sa ciljem da se obezbedi popust za prevoz maturanata tokom proslava matura. Tim povodom gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković, koji je i predsednik Saveta za bezbednost saobraćaja grada Vranja, održao je sastanak sa predstavnicima MUP-a i vranjskih udruženja taksista. Bezbednost maturanata, ali i ostalih učesnika u saobraćaju treba da bude na prvom mestu u ovom periodu, tako da se većina taksi udruženja priključila akciji.

Maturanti će moći da koriste usluge taksi prevoza za 50 posto jeftinije kod sledećih taksi udruženja: City taksi, Old sity, Prvi taksi, Bum taksi, Hello sity, Halo taksi, Heppy, Ok taksi, Moj taksi i Pinokio taksi. Na teritoriji grada je šest srednjih škola koje organizuju proslavu mature.

Pogledaj takodje

570 zdravstvenih radnika zaraženo koronom

Prema poslednjim podacima, 70 zdravstvenih radnika obolelo je i hospitalizovano od COVID-19 , dok je …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *