Početna / DRUŠTVO / MARATONSKA 1. SEDNICA GRADKOG VEĆA: Usvojeni izveštaji javnih preduzeća i ustanova, ukupno 66 tačaka

MARATONSKA 1. SEDNICA GRADKOG VEĆA: Usvojeni izveštaji javnih preduzeća i ustanova, ukupno 66 tačaka

Gradsko veće Grada Leskovca održalo je danas svoju 1. sednicu u novom mandatu.

Maratonska sednica trajala je više od tri i po sata, a gradski većnici su razmotrili i usvojili 66 tačaka dnevnog reda.

Gradsko veće osvojilo je preldog odluke o Završnom računu budžeta Grada Leskovca za 2019. godinu i izveštaj o izvršeju Odluke o budžetu grada Leskovca za prvih šest meseci 2020. godine.

Usvojeni su i tromesečni izveštaji o praćenju rada javnih i javno komunalnih preduzeća za prva dva kvartala ove godine, kao i izveštaji poslovanju i radu javnih i javno – komunalnih preduzeća, ustanova iz oblasti kulture kao i preduzeća kojima je povereno obavljanje pojedinih delatnosti od javnog interea kao što su PWW, Metroparking Jug, autobuski prevoznici i drugi.

Gradsko veće usvojilo je i izveštaje o radu Službe za budžetsku inspekciju, Gradskog pravobranilaštva, Crvenog Krsta kao i izveštaje o radu na izgradnji kolektora i postrojenja za preradu otpadnih voda.

Gradsko veće dalo je saglasnost i na odluku o planu postavljanja javnih toaleta, plan odbrane od poplava kao i na Pravilnik o načinu finansiranja Udruženja građana.

O najvažnijim odlukama moći ćete da čitate danas i sutra na portalu Dnevnik Juga.

Pogledaj takodje

U četvrtak (23. septembra) bez struje trinaest sela u opštini Medveđa

Briga o kupcima OPERATOR DISTRIBUTIVNOG SISTEMA „EPS DISTRIBUCIJA“ d.o.o. Beograd, Ogranak Leskovac, pogon Lebane, obaveštava …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *