hotel bell

Manifestacija “Sa tehnologijom na Ti” 22. maja na gradskom trgu u Leskovcu

Manifestacije „SA TEHNOLOGIJOM NA TI“ organizovaće se u ponedeljak, 22. maj 2023. godine od 12 do 18 časova na gradskom trgu u Leskovcu

Manifestacija, koju drugi put zaredom organizuje Tehnološki fakultet u Leskovcu uz pokroviteljstvo  lokalne samouprave grada Leskovca i kofinansiranje od strane Centra za promociju nauke ima za cilj da kroz interaktivne postavke, naučno popularne eksponate i modele tehnoloških procesa predstavi trendove u različitim oblastima tehnologije, približi nauku mladima, učini je razumljivijom i probudi interesovanje za učenjem i istraživanjem.

Učešće ili organizovanu posetu potvrdilo je preko dvadeset škola i institucija iz Leskovca i okruženja, predškolska ustanova iz Leskovca, a najavljen je i veliki broj gostiju iz drugih gradova.

Manifestaciju su podržale mnogobrojne kompanije: OTP banka, Generali osiguranje, Aptiv, DCP Hemigal, DON DON, Metla komerc, Atria, HR world, Beyond 42, Fruvita, Moravka, Nevena color, VID media, ZDK medija, pekara Đokić, stamparija Makos print, Studio IMAGE, turistička organizacija Leskovac i Leskovački kulturni centar.

Check Also

Zaprašivanje komaraca odloženo zbog lošeg vremena

Najavljen početak borbe protiv komaraca odložen je zbog nepovoljnih vremenskih uslova za ovakvu vrstu posla. …

Оставите одговор