Home / DRUŠTVO / Maja Gojković, Aleksandar Vulin i Marko Đurić pozitivni na Korona virus
hotel bell

Maja Gojković, Aleksandar Vulin i Marko Đurić pozitivni na Korona virus

Predsednica Narodne skupštine Republike Srbije Maja Gojković, ministar odbrane Aleksandar Vulin i i direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić pozitivni su na Korona virus.

Ministarstvo odbrane Vlade Republike Srbije saopštilo je danas da je, nakon što je jedan od državnih sekretara tog ministarstva hospitalizovan zbog pozitivnog testa na COVID-19, a prilikom redovnog testiranja svih lica sa kojima je dolazio u dodir, konstatovano da je i ministar Aleksandar Vulin pozitivan na koronavirus.

Vulin se oseća dobro i pošto nema nikakvih simptoma infekcije nalazi se u samoizolaciji. Ministar nastavlja sa redovnim obavljanjem dužnosti pridržavajući se svih propisanih mera tokom samoizolacije.

On je ponovo apelovao na sve građane da se pridržavaju mera koje su Krizni štab i Vlada Srbije doneli u cilju sprečavanja širenja, suzbijanja i gašenja virusne infekcije COVID -19.

Takođe, Kancelarija za Kosovo i Metohiju je saopštila da je direktor te kancelarije Marko Đurić testiran pozitivno na koronavirus. Đurić je hospitalizovan sa blagim simptomima i prima propisane medicinske tretmane.

Predsednici Narodne skupštine Republike Srbije Maji Gojković danas je takođe potvrđeno prisustvo Korona virusa.

Predsednica Skupštine je, kako prenose mediji, primljena u Klinički centar „Dragiša Mišović“ gde prima neophodnu terapiu.

Check Also

U petak bez struje 9 ulica u Leskovcu

I u petak će ekipe leskovačke Elektrodistribucije obavljati radove na reviziji Travostanica. „Obaveštavaju se korisnici …

Оставите одговор