Početna / DRUŠTVO / LICITACIJA PUNI BUDŽET: Gradsko veće donelo rešenja o prodaji nepokretnosti u vrednosti 55 miliona dinara

LICITACIJA PUNI BUDŽET: Gradsko veće donelo rešenja o prodaji nepokretnosti u vrednosti 55 miliona dinara

Gradsko veće Grada Leskovca je na 114. sednici održanoj danas usvojilo 8 rešenja kojima se prodaje ili daje u zakup građevisnko zemljište, lokali i poslovi prostor.

Pored imovinskih rešenja koja se odnose na pravna lica, Gradsko veće je donelo Rešenja koja se odnose na licitaciju koja je održana 4. oktobra.

Licitacija je održana po javnom pozivu koji je objavljen u dnevnom listu Novosti i sajtu Grada Leskovca 28. avgusta.

Preduzeće „DIT S“ iz Leskovca kupilo je građevisnko zemljište u ulici Majora Tepića broj 21/32 za ukupan iznos od 28.258.104 dinara.

„Bagdala gradnja doo“ iz Leskovca kupila je na licitaciji lokal u ulici Svetozara Markovića broj 18 po ceni od 3.238.000 dinara.

„Frenki komerc doo“ Zagužane građevinsko zemljište katastarska parcela 15212/2 za licitirani iznos od 23.554.400 dinara.

Gradsko veće usvojilo je odluku da se prostorije u zgradi Doma partizana na prvom spratu, kancelarije broj 6 i 7 daju u zakup Leksovačkom savezu sportova. Gradski većnici dali su saglasnost na odluke Nadzornog odbora Javnog preduzeća „Dom“ o davanju u zakup prostorija Udruženju distrofičara Jablaničkog okruga i Organizaciji boraca veterana rata 1991-1999 godine.

Pogledaj takodje

Od danas u našoj zemlji test samoprocene na COVID – 19

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić saopštila je da je u našoj zemlji danas počeo …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *