Početna / DRUŠTVO / LETNJE ODRŽAVANJE PUTEVA Krpljenje udarnih rupa na leskovačkim ulicama

LETNJE ODRŽAVANJE PUTEVA Krpljenje udarnih rupa na leskovačkim ulicama

Letnje održavanje ulica u Leskovcu počelo je sa lepim vremenom u različitim delovima grada.

-U toku su radovi u centraloj gradskoj zoni. Završeno je naselje Dubočica, a pre svega se radi na krpljenju udarnih rupa i presvlačenju pojedinih ulica. Izvođaču je izdat nalog i dinamika, na redu su radovi u severnom delu grada prema Pečenjencu i Brestovcu. Vrednost radova je za ovu godinu oko 30 miliona, a izvođač je PZP Trejs Vranje, Imali smo puno lokacija na kojima su bile neohodne intervencije i iše puta godišnje, kao što je put prema Bogojevcu, sam centar grada, Mlinska ulica i druge koje su u proteklom periodu kompletno sanirane jer drugog dugoročnog rešenja nije bilo. U lošem stanju je bio centar grada, ali sa rekonstrukcijom 6 ulica u centru grada će i tu situacija biti znatno bolja  rekao je direktor JP Urbanizam i izgradnja Milenko Milenković.

Danas su ekipe Trejs PZP radili u naselju „Stočna pijaca“, a radovi na saobraćajnicama u gradu biće nastavljeni narednih dana.

Pogledaj takodje

VLASOTINCE, GROŽĐE I VINO: Hamburg, Game, Crni burgundac i Afus-ali za svežinu, harmoničnost i dugovečnost

Vlasotinački kraj nekoliko stotina godina gaji vinovu lozu i proizvodi grožđe. U vlasotinačkoj opštini pod vinogradima …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *