Home / DRUŠTVO / Leskovčanke se predstavljaju pesmom “Fuego“, kiparskog pobednika Evrovizije
hotel bell

Leskovčanke se predstavljaju pesmom “Fuego“, kiparskog pobednika Evrovizije

Gabrijela, Katarina i Ana, ovogodišnje predstavnice Leskovca na takmičenju “Srbija u ritmu Evrope“, oduševljene su “žrebom“ i prilikom da na svoj način izvedu pesmu “Fuego“ (Vatra), Kipranke, Eleni Fureira

Leskovac će i ove godine, treći put zaredom imati svoje takmičarke u jednom od najmasovnijih muzičkih nadmetanja. Poželevši devojkama sreću, zamenica gradonačelnika, Ana Janković Stojković ističe da je to dokaz kako u našem gradu živi mnogo uspešnih i talentovanih mladih ljudi:

-Naš zadatakje da nastavimo sa stvaranjem što boljih uslova za život, pa zato grad,na čelu sa gradonačelnikom,podržava sve projekte koji podrazumevaju učešće mladih. Takmičenje “Srbija u ritmu Evrope“ svakako je dobra prilika da, u najboljem svetlu, predstavimo potencijal naših mladih sugradjana.

Direktor projekta “ Srbija u ritmu Evrope“, Igor Karadarević, izrazio je uverenje da će se na primeru Leskovca, ove godine potvrditi narodno verovanje o trećoj sreći:

-Srbija u ritmu Evrope je širom raširenih ruku prihvatila decu iz Leskovca i verujem da će u Čačku, ove tri sjajne devojke, tri gracije biti ozbiljni favoriti za osvajanje prvog mesta. Tokom izvodjenja pesme “Fuego“ one će moći da pokažu i svoje plesačke sposobnosti. Pripreme počinju već sledeće nedelje, slušaćemo Krizni štab i poštovati, kao i do sada, propisane mere.

Ana, Katarina i Gabrijela, oduševljene su prilikom da se predstave pobedničkom evrovizijskom numerom, u izvodjenju Eleni Fureira, sa Kipra, jer im se dopadaju ritam i muzika i obećavaju “vatreni“ nastup u Čačku.

Check Also

Za vikend sankcionisano 127 saobraćajnih prekršaja na području Policijske uprave Leskovac

Nastavljena je akcija pojačane kontrole učesnika u saobraćaju. Na području Policijske uprave Leskovac za vikend …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.