Početna / GRADOVI / Leskovac / Leskovčanima predstavljen 81. broj SNS Informatora

Leskovčanima predstavljen 81. broj SNS Informatora

Na platou ispred Leskovačkog kulturnog centra danas je Leskovčanima predstavljen 81. broj stranačkog glasnika SNS – Informator.

U ime omladine SNS- a prisutnima se obratila Saška Nikolić koja je predstavila najznačajnije događaje realizovane u prethodnom periodu.

„Svakako je najinteresantnije pročitati o planu investicionih projekata za razvoj države u narednih pet godina pod nazivom „Srbija 2025“ koji su javnosti predstavili predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić i premijerka Ana Brnabić. Takođe predstavljen je i izveštaj sa Svetskog Foruma a intervju broja je razgovor sa ministrom poljoprivrede Branislavom Nedimovićem. Aktivnosti gradskog odbora SNS -u, u Leskovcu zauzima značajno mesto u rubrici Panorama. U ovoj rubrici možete pročitati o podršci koju su Leskovčani dali predsedniku Aleksandru Vučiću, o brojnim akcijama koje su usmerene na zaštitu životne sredine, kao i o akcijama pomoći stanovništva koji su na rubu egzistencije – kazala je Saška Nikolić ispred Unije mladih SNS-a.

I.D.

Pogledaj takodje

Leskovački glumac Mirsad Ibrić: Od ugnjetavanja u školi do rada sa najvećim zvezdama

Život u malenoj sredini ne pruža mnogo mogućnosti za usavršavanje i rad, te iz tog …

Jedan komentar

  1. Aleksandra94

    Jasna vizija i plan za naredni period, potkrepljeno svim rezultatima. Leskovac svakog dana sve vise i vise napreduje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *