Leskovčanima podeljen decembarski broj SNS Informator

Slide Background
Build & Design
Build & Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Aktivisti GrO Srpske napredne stranke, predstavili su i podelili svojim sugrađanima novi broj stranačkog glasnika SNS Informator.

Tema ovog broja kao i mesec decembar bili su u znaku izbora i ubedljive pobede SNS-a, a o samom sadržaju ove publikacije govorila je Aleksandra Stojanović.

“Lista Aleksandar Vučić – Srbije ne sme da stane” i na republičkom i na loklanom nivou osvojila je ubedljivu pobedu. Deo decembarskog broja su i aktivnosti koje su obeležile godinu za nama kao što je otvaranje obilaznice oko Beograda ali i završetak radova na prvom delu deonice puta Mira, a predstavljeni su i predizborni skupovi koji su počeli upavo iz našeg grada, gde je govorio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić – kazala je Stojanovićeva osvrćući se i na deo SNS Panorama, koji prati dešavanja na lokalu.

“Decembar su obeležili predizborni skupovi od Vučja, Grdelice pa do Bratmilovca, a završni miting je organizovan u hali “Partizan”. U ovom periodu podeljeni su paketi pomoći svim penzionerima i obavljena je podela poljoprivrednih subvencija. Kada je reč o investicijama, završena je rekonstrukcija vodovodne mreže u Bobištu i u Norvežanskoj ulici. Muzička škola je dobila novi pianino od grada – zaključila je Stojanović.

Naredni broj glasila donosi predstavljanje programa “Skok u budućnost – Srbija exp 2027.”.

Check Also

Conić: Nije istina da slike iz Kulturnog centra nestaju, ako neko ima drugačiju informaciju neka nam se obrati

Na današnjoj konferenciji za medije, Leskovački kulturni centar (LKC) oštro je demantovao informacije koje su …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *