hotel bell

Leskovački sportisti potpisali podršku listama “Srbija ne sme da stane-Leskovac ne sme da stane”

Nakon podrške lekara liste Srbija ne sme da stane – Leskovac ne sme da stane, danas su u prostorijama GrO Srpske napredne stranke podršku listi dali i leskovački sportisti, a po najavama lidera naprednjaka Gorana Cvetanovića narednih dana podršku će dati i prosvetari, a onda i privrednici.

“Leskovac zasigurno postaje grad po meri sportista. Fudbaleri igraju na najmodernijem stadionu, o kome su ranije generacije samo sanjale i maštale. Košarkaši, rukometaši, odbojkaši, klub malog fudbala…Svi oni beleže nezapamćene uspehe. Za halu u kojoj treniraju izdvaja se na godišnjem nivou skoro 150 miliona dinara. Grad Leskovac će nastaviti da ulaže u mlade ljude, da motiviše i nagrađuje sportske klubove, organizacije i pojedince koji, postignutim rezultatima, to i zaslužuju. Ovo su pravi sportski ambasadori grada, a mogu da kažem i države i regiona, i meni je izuzetno drago da su prepoznali da Leskovac i Srbija idu pravim putem, putem razvoja i prosperiteta – kazao je ovom prilikom Cvetanović.

U ime sportista prisutnima se obratio kapiten GFK Dubočica, Dušan Savić.

“Grad ulaže ozbiljna sredstva u sport i ja mislim da se to kroz rezultate vidi, da svake godine svaki klub napreduje u svakom smislu, i što je najbinije sve više dece se okreće sportu – istakao je Savić.

Inače sportisti su potpisali izjavu koju prenosimo u celosti.


„Svesni trenutka, te izazovnih okolnosti u kojima se danas nalazi ceo svet, pružamo nepokolebljivu podršku državničkoj i državotvornoj politici koju personifikuje Aleksandar Vučić.

Previše vremena je trebalo da se pokrenemo i pronađemo svoju nacionalnu snagu, da shvatimo kakva Srbija i kakav Leskovac može da bude i da počnemo da gradimo takvu snažnu i ponosnu Srbiju, takav snažan i ponosan Leskovac. Sada znamo šta sve Leskovac može i sada nema nazad.

Zahvaljujući dr Goranu Cvetanoviću, njegovom timu i izuzetnoj saradnji sa predsednikom Aleksandrom Vučićem Leskovac raste, Leskovac se gradi, Leskovac jača, Leskovac postaje ono što treba i može da bude. Idemo napred, bez straha, bez sumnje i bez odustajanja. I ovo je podrška, ne samo čoveku, već Leskovcu, Srbiji, politici i putu kojim smo svi krenuli. Onom jedinom mogućem putu, putu u budućnost, putu sa kojeg nema nazad.

Srbija ne sme da stane! Leskovac ne sme da stane!

Ovim putem dajem podršku listi (listama) za izbore 17. decembra koje predvodi Aleksandar Vučić.

Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane.

Aleksandar Vučić – Leskovac ne sme da stane.

Check Also

Zašto su preklopni pametni telefoni odlični za gejming

U poslednjih nekoliko godina, svet mobilnog gejminga svedočio je izuzetnoj evoluciji, delimično vođenoj pojavom preklopnih …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *