Home / HRONIKA / Leskovački savez sportova organizovao akciju „Sport u policiji“, u junu regionalno takmičenje na nivou južne Srbije
hotel bell

Leskovački savez sportova organizovao akciju „Sport u policiji“, u junu regionalno takmičenje na nivou južne Srbije

U organizaciji Leskovačkog saveza sportova i Policijske uprave Leskovac, u Leskovcu je održano takmičenje u okviru akcije „Sport u policiji“ na nivou PU Leskovac.

Takmičenje je organizovano u tri sportske hale: velikoj i maloj dvorani Sportskog centra Dubočica i hali „Partizan“.Na takmičenju u futsalu učestvovalo je čak 6 ekipa, a pobednik je tim koji nastupao pod imenom Policijske uprave Leskovac i koji je pobedom u funalu u duelu sa ekipom OKP Izborio plasman u narednu rundu, na takmičenje u okviru regiona južne Srbije.

U basketu 3×3 pobednik je ekipa Policijske stanice „Jug“.Leskovački savez sportova i Policijska uprava Leskovac će 18. juna biti domaćini i organizatori regionalnog takmičenja za podrućje južne Srbije na kome će učestvovati najbolje ekipe i pojedinci iz policijskih uprava Leskovac, Niš, Vranje, Pirot i Prokuplje u futsalu, basketu, odbojci, atletici, džudou i streljaštvu.

Veliku pomoć u organizaciji ove akcije Leskovačkom savezu sportova i PU Leskovac pružili su Sportski centar Dubočica, Fudbalskih savez Jablaničkog okruga, Gradski fudbalski savez Leskovac i Regionalni košarkaški savez Južne Srbije – navodi se u saopštenju Leskovačkog saveza sportova.

Check Also

Vodič: Kako izbeći neželjene troškove prilikom korišćenja rominga

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija sastavilo je vodič za građane Republike Srbije, kako bi izbegli …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.