Home / DRUŠTVO / Leskovački rotarijanci donirali multifunkcijski uređaj Osnovnoj školi „Svetozar Marković“
hotel bell

Leskovački rotarijanci donirali multifunkcijski uređaj Osnovnoj školi „Svetozar Marković“

Rotari klub Leskovac donirao je danas multifunkcijski uređaj (štampač, skener, kopir) sa wi-fi konekcijom Osnovnoj školi „Svetozar Marković“ u Leskovcu.

Donacija je uručena u okviru akcije Rotari kluba Srbije i Crne Gore „100 računara za 100 škola“. Na osnovu razgovora sa nastavnicima i rukovodstvima škola, Rotari klub Leskovac je sredstvima prikupljenim na humanitarnom koncertu održanom u Leskovcu kupio tri ovakva uređaja, od kojih su dva donirana prošle nedelje školi „Vuk Karadžić“ u Leksovcu zajedno sa dva MP3 plejera sa USB izlazom.

Donaciju je uručio predsednik Rotari kluba Leskovac Slaviša Todorović koji je istakao želju i cilj Rotari kluba Srbije i Crne Gore da ovu godinu posveti obrazovanju u podršci i pomoći školama.

U ime Osnovne škole „Svetozar Marković“ zahvalila je direktorica Tamara Janković koja je istakla da će jedan ovakav uređaj puno značiti nastavnicima i učiteljima u njihovom radu i osavremenjavanju obrazovnog procesa u ovoj školi.

Check Also

U petak bez struje 9 ulica u Leskovcu

I u petak će ekipe leskovačke Elektrodistribucije obavljati radove na reviziji Travostanica. „Obaveštavaju se korisnici …

Оставите одговор