Leskovački naprednjaci obeležili stranačku slavu

Presecanjem kolača Gradski odbor Srpske napredne stranke Leskovac obeležio je slavu Svetu Petku.

Domaćin ovogodišnje slave i jedan od koordinatora Gradskog odbora Srpske napredne stranke Leskovac dr Nebojša Dimitrijević čestitao je svim vernicima i svim članovima SNS-a slavu i poželeo da ih sa svojim porodicama provedu u miru, sreći i blagostanju.

“Iskreno se nadam da ćemo sledeću slavu dočekati u uslovima na koje smo navikli pre epidemije izazvane korona virusom i u lepšoj atmosferi, da ćemo se družiti kako treba i da će ova situacija koja predugo traje proći.”

“Molimo našu mati Paraskevu da se moli za nas, da što pre ova bolest prođe i da nastavimo da se okupljamo i slavimo Boga, kao što smo u onim lepim vremenima. Velika čast u našem gradu je bila što je ove godine tri dana bio izložen deo moštiju naše Presvete Paraskeve. To je velika blagodet i blagoslov našem gradu i svima koji su došli na poklonjenje. Želim da pohvalim sve one koji su učestvovali u obnovi najveće svetinje u gradu – hrama Svete Trojice, gde su počeli radovi na renoviranju fasade. Posebnu zahvalnost upućujem gradonačelniku Leskovca, neka Bog svakom vrati u zdravlju”, rekao je sveštenik Vladan Ranđelović nakon presecanja kolača.

Slavi i sečenju kolača prisustvovao je i predsednik GrO SNS Leskovac i gradonačelnik Goran Cvetanović koji je svim građanima koji slave i članovima Srpske napredne stranke čestitao slavu sa željama za zdravlje, mir i blagostanje. Ovogodišnji domaćin, dr Nebojša Dimitrijević, slavu je predao Aleksandri Đorđević, članu Gradskog odbora SNS Leskovac.

Slava je, zbog trenutne epidemiološke situacije, obeležena uz prisustvo malog broja članova. Pored centralnih prostorija u Leskovcu presecanje kolača je obavljeno u Grdelici, Vučju, Pečenjevcu, Brestovcu i Manojlovcu.

Check Also

“Vukovci” – maturanti leskovačkih srednjih škola otputovali na nagradnu ekskurziju u organizaciji grada Leskovca

“Vukovci” – maturanti leskovačkih srednjih škola otputovali su jutros na tradicionalnu ekskurziju koju u okviru …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *