Početna / DOGAĐAJI / Leskovački mostovi uskoro će zasijati u bojama zastave Srbije
Dionis Restoran

Leskovački mostovi uskoro će zasijati u bojama zastave Srbije

Prilaz Leskovačkom visećem mostu kod Zelene pijace se renovira, a već za koji dan stanovnici našeg grada moći će nesmetano da se kreću stepenicama koje su ovom prilikom renovirane.

Direktor Direkcije za urbanizam i izgradnju Novica Nikolić istakao je da će naši sugrađani, naročito stariji koji i posećuju leskovačku Zelenu pijacu moći nesmetano da se kreću renoviranim stepenicama.

„Radovi na sanaciji stepeništa na mostu kod Zelene pijace u Leskovcu privode se kraju. Sanirana su stepeništa ugradnjom ploče, takođe ćemo rešiti i rukohvate, produžiti ogradu a sve sa ciljem da pešaci imaju nesmetano kretenje. Vrednost ovih radova je oko 90.000 dinara – istakao je direktor Nikolić.

Uporedo sa ovim radovima, teku i radovi na osvetljenju mostova u Leskovcu.

„U toku su završni radovi na osvetljenju mostova u Leskovcu. Osvetljenje tri mosta je završeno, a privodi se kraju i osvetljenje mosta kod glavne Pošte u Leskovcu. U pitanju je led osvetljenje, odnosno led trake, koje daju različite boje svetlosti u toku nedelje, a za vreme praznika ćemo moći da programiramo osvetljenje u bojama zastve Srbije. Radovi se privode kraju a njihova vrednost je 2,7 miliona dinara.

Pogledaj takodje

DA LI JE OVO POČETAK KRAJA EPIDEMIJE? Prema podacima „Batuta“ u Leskovcu samo 1 novooboleli

Prema podacima Instituta za javno zdravlje „Milan Jovanović Batut“ u Leskovcu je u poslednja 24 …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *