hotel bell

Leskovački bazeni do daljeg ne rade – Renoviranje u toku

Bazeni SRC “Dubočica” od 20. marta do 18. aprila neće primati kupače, a razlog za to je kompletno renoviranje, koje će se izvesti u narednom periodu.

Kako za Dnevnik juga kaže direktor ove institucije Ivan Milovac, u ovaj deo se nije ulagalo više od 20 godina, pa je red došao da se zamene stubovi, cevi, grejna tela, elektromontažni radovi…

Foto: arhiva

” Ove godine uz godišnji remont bazena idu i dodatni radovi. U okviru njih zamenićemo školjke bazena, čelične stubove(nosače školjki) i vrednost ovih radova biće 1.977.960 dinara sa PDV-om, odnosno 1.648.300 dinara bez PDV-a. Zatim termoizolaciju cevi i grejnih tela čija je vrednost 2.357.145 dinara sa PDV-om odnosno 1.964.287 dinara bez PDV-a. Takođe u okviru radova zamenićemo i osvetljenje na bazenu, postavljanjem led reflektora jačine 500 W. Ovim radovima ostvarićemo znatnu uštedu energije u Sportskom centru, a krajnji rok za završetak radova je 18. april, kada očekujemo prve korisnike i plivače – kazao je direktor Ivan Milovac.

Što se tiče drugih radova u hali, Milovac ističe da je ugradnjom LED reflektora, kompletirano osvetljenje velike dvorane,a da radovi na parkingu ispred hale idu svojom dinamikom. Po završetku istih Sportski centar će dobiti moderan parking i uređen prostor ispred hale na koji se čekalo 40 godina.

Check Also

Uhapšen nasilnik: Silom uvukao devojku u kola, udarao je i stezao za vrat

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Medveđi uhapsili su O. P. (2000), za koga se sumnja …

Оставите одговор