Leskovačke demokrate odgovorile naprednjacima: DS jedina sposobna da vodi grad naredne 4 godine

Build & Design
Build & Design
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Gradski odbor Demokratske stranke Leskovac reagovao je saopštenje na tvrdjnje iznete u saopštenju Srpske napredne stranke.

 

Leskovačke demokrate tvrde da ne osećaju bes prema SNS-u, nego sažaljenje:

“DS zahvaljuje SNS-u na brzini kojom odgovara na naša saopštenja; s obzirom da je popularnost SNS pala na svega 22 %, a rejting DS-a porastao na 16 % – sa tendencijom rasta brzinom pisanja SNS odgovora, potpuno je jasna panika sastavljača SNS saopštenja. Potpuno ih razumemo: DS, i koalicija oko ove stranke, jeste jedina prava opozicija ovoj nesposobnoj i bahatoj vlasti, pa je njihov strah više nego opravdan. Međutim, SNS greši u jednoj bitnoj konstataciji. Ne izaziva SNS nikakav bes kod građana Leskovca; građani Leskovca su bili besni na ovu vlast samo dok su je shvatali ozbiljno: danas, leskovačka vlast služi samo za podsmeh i može da izazove samo dva osećanja: stid i sažaljenje – kaže se u saopštenju GrO DS Leskovac.

U saopštenju DS podseća na troškove službenih putovanja gradske vlasti.

“Koliko god bili postiđeni, ipak ne možemo a da ne osetimo makar mrvicu sažaljenja prema jadnom SNS-u koji non stop mora da govori neistine; nije im lako, baš zato što je istina pogubna za njih. Moraju da građane Leskovca uporno ubeđuju kako oni otvaraju fabrike, iako fabrike koje je SNS otvorio jednostavno ne postoje, kako asfaltiraju ulice na kojima se otvaraju udarne rupe već posle prve kiše a horizontalna signalizacija traje mesec dana, kako renoviraju škole u kojima plafon pada zbog „uraganskog“ vetra, kako navodno investiraju u ambulante tako što menjaju stotinak crepova na krovu, moraju da kao kapitalne investicije SNS stručnih timova predstavljaju klozet na groblju i česmu bez vode u Brejanovcu, da nam objašnjavaju kako je moguće skupiti skoro 3 hiljade potpisa za nekoliko sati – u proseku nekoliko sekundi po potpisu – i da nijednom ne pocrvene zbog gomile neistina kojima svakog dana zasipaju Leskovčane. Građani Leskovca dobro znaju ko je bolje vodio ovaj grad: DS koja je otvorila tri i po hiljade novih radnih mesta ili SNS koja je uspela da otvori kinesku robnu kuću i turski butik; DS zbog koje smo bili ponosni zato što smo Leskovčani ili SNS zbog čijeg se gradonačelnika svi stidimo; DS zbog koje su lekari, prosvetari, javni službenici, radnici i seljaci živeli od svog rada ili SNS koja otima i od penzionera – navodi se u saopštenju DS Leskovac.

Zato DS veruje da će građani Leskovca, već na sledećim izborima, prepoznati Demokratsku stranku kao jedinu sposobnu da vodi ovaj grad u naredne 4 godine . zaključuje se u saopštenju Gradskog odbora Demokratske stranke u Leskovcu.

 

 

Check Also

Cvetanović: Više ne mogu da slušam neistine, saopštenja koja svi objavljuju a koja nemaju osnova – Počećemo da formiramo knjigu laži

Na današnjoj konferenciji za medije, gradonačelnik Leskovca, Goran Cvetanović, dao je odlučan odgovor na prozive …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *