Početna / DOGAĐAJI / Leskovačka Roštiljijada predstavljena u Sloveniji

Leskovačka Roštiljijada predstavljena u Sloveniji

Turistička organizacija grada Leskovca je u okviru svojih aktivnosti na  promociji “Roštiljijade” protekle nedelje uspešno predstavila ovu privredno – turističku manifestaciju u Sloveniji.

Promotivne aktivnosti su obuhvatale pripremu velike pljeskavice, specijaliteta sa leskovačke skare i podelu propagandnih materijala koji najavljuju predstojeću, jubilarnu tridesetu “Roštiljijadu”  koja će se održati od 26. avgusta do 1. septembra 2019. godine.

U Ljubljani, Ptuju i Vrhnici priređen je bogat muzički i gastronomski program u kome su pored stanovnika ovih gradova uživali i mnogobrojni turisti i predstavnici medija. Promociju u Ljubljani uveličao je poznati poznati evropski kuvar Primož Dolničar, autor i voditelj kulinarske emisije “Od bašte do trpeze: najbolje iz Slovenije” na kanalu 24 Kitchen.

U Vrhnici su u saradnji sa Zavodom za kulturu, sport i turizam u oviru manifestacije “Argonautski dani”  realizovani  poslovni sastanci sa predstavnicima turističke privrede Slovenije.

Promocija u Sloveniji je  od izuzetne važnosti s obzirom da se  poslednjih godina  beleži značajan porast broja turista ove Republike koji  se odlučuju da  posete Leskovac, naročito za vreme trajanja “Roštiljijade”.

Pogledaj takodje

Podeljen junski broj SNS Informatora

Na platou ispred robne kuće omladinci SNS-a delili su danas novi broj Informatora iz koga …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *