hotel bell

Leskovačka Roštiljijada predstavljena u Sloveniji

Turistička organizacija grada Leskovca je u okviru svojih aktivnosti na  promociji “Roštiljijade” protekle nedelje uspešno predstavila ovu privredno – turističku manifestaciju u Sloveniji.

Promotivne aktivnosti su obuhvatale pripremu velike pljeskavice, specijaliteta sa leskovačke skare i podelu propagandnih materijala koji najavljuju predstojeću, jubilarnu tridesetu “Roštiljijadu”  koja će se održati od 26. avgusta do 1. septembra 2019. godine.

U Ljubljani, Ptuju i Vrhnici priređen je bogat muzički i gastronomski program u kome su pored stanovnika ovih gradova uživali i mnogobrojni turisti i predstavnici medija. Promociju u Ljubljani uveličao je poznati poznati evropski kuvar Primož Dolničar, autor i voditelj kulinarske emisije “Od bašte do trpeze: najbolje iz Slovenije” na kanalu 24 Kitchen.

U Vrhnici su u saradnji sa Zavodom za kulturu, sport i turizam u oviru manifestacije “Argonautski dani”  realizovani  poslovni sastanci sa predstavnicima turističke privrede Slovenije.

Promocija u Sloveniji je  od izuzetne važnosti s obzirom da se  poslednjih godina  beleži značajan porast broja turista ove Republike koji  se odlučuju da  posete Leskovac, naročito za vreme trajanja “Roštiljijade”.

„Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva“.

Check Also

Na Svetski dan voda podsećamo: Iz ”Barja” se snabdeva 100.000 ljudi-zato ga svi moramo čuvati

Ovogodišnji slogan obeležavanja Dana voda na svetskom nivou je ”Budi promena”, uz obrazloženje da nije …

Оставите одговор