Početna / EKONOMIJA / Leskovac učesnik sajma privrede u Novoj Pazovi

Leskovac učesnik sajma privrede u Novoj Pazovi

Grad Leskovac nastupa na 12. Regionalnom sajmu privrede koji se održava 27. i 28. septembra 2018. godine, u okviru Kompleksa sportsko rekreativnih bazena u Novoj Pazovi, u organizaciji opštine Stara Pazova i Privredne komore Srbije Regionalne privredne komore Sremskog upravnog okruga.

Sajam se organizuje sa ciljem da ponudi ne samo priliku da posetioci vide ono što privreda ima da ponudi, nego i da postane mesto okupljanja poslovnih ljudi i preduzetnika kako bi se obezbedila realizacija novih poslovnih zamisli i ideja.

Na štandu grada Leskovca pored promocije investionih potencijala i mogućnosti investiranja u naš grad, predstavnice Kancelarije za lokalni razvoj u okviru Odeljenja za društvene delatnosti i lokalni razvoj promovisale su turističke, privredne i obrazovne potencijale Leskovca.

Veliko interesovanje posetilaca za grad Leskovac i proizvode naših privrednika koje su izloženi na štandu. Proizvodi, katalozi i promotivni materijali privrednika Bane Komerc, Jugprom, Fungo jug sa brendom Artfood, Strela Klajić sa brendom Birano, Destilerija Trivulesk, Bimtex, DCP Hemigal, Mladost praškasti proizvodi, Mladost crepovi – kruna svake kuće, Boik Gold, Nameštaj Mita, Api trade, Radomed, Artis metal, Udruženje leskovački ajvar, ZTR MIG production, SZKR Lotos, Trikotaža Đokić, Groš Brvnara, prerada mesa Đokić.

Pogledaj takodje

U Velikoj Sejanici završena izgradnja objekta Mesne zajednice i ambulante – Grad uložio 2,5 a sami meštani 4 miliona dinara

Gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović obišao je danas prilikom posete Velikoj Sejanici i novi, kompletno …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *