KURS I OBUKA ZA ŠMINKERA u Akademiji Oxford Leskovac

Želiš da postaneš profesionalni šminker, da naučiš lako i jednostavno da našminkaš sebe i druge?

Učini nešto za sebe, poboljšaj svoje veštine šminkanja. Akademija Oxford prepoznaje potrebe moderne žene i zato  je u svoju raznovrsnu paletu kurseva i stručnih obuka uvrstila i obuku za šminkera.

Pored sjajnih predavača, kvalitetne šminke i dobre volje, lako ćeš pretvoriti svoje umeće u remek delo. Uz naše savete, uspeh  pri savladavanju lekcije “profesionalno šminkanje” , biće zagarantovan. Budite kreativne i igrajte se raznim bojama.

Poziv profesionalnog šminkera je danas sve traženije zanimanje, koje se svakim danom sve više razvija i unapređuje, s tim se ovakva zanimanja i bolje plaćaju.

Ovakav vid edukacije prilagođen je svakom polazniku, koji želi da se bavi ovim poslom. Na ovom kursu  savladavaju se tehnike šminkanja, briga o materijalu i opremi, polaznik se upoznaje sa priborom za rad i ostalim korisnim stvarima koje će  mu biti potrebne za obavljanje ovog posla.

Sa našim sertifikatom  polaznik može otvoriti svoj salon lepote i primeniti veštine koje je savladao na obuci.

Akademija Oxford Vam nudi lepšu i sigurniju budućnost!

Nastava se odvija u prostorijama naše škole kao grupna i individualna nastava . Cena obuke je 38.000 dinara a za samo 18.000 dobijate kozmetički kofer “Aura” koji je opremljen šminkom koja je potrebna za potpuni make up.

/ PROMO /

Check Also

SLIŠANE – Selo sa bogatom istorijom i prirodnim lepotama

Slišane, malo selo u Srbiji, smešteno u opštini Lebane u Jablaničkom okrugu, predstavlja pravu riznicu …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *