Kurs i obuka za masera

Kurs i obuka za masera  predviđena je za sve polaznike koji imaju  želju da se bave ovim zanimanjem na pravi profesionalan način.

Ova vrsta obuke Vam omogućuje da lakše dođete do posla, otvorite svoj salon ili radite u nekom od salona  i  time primenite svoje stečeno umeće.

Obuka je individualnog karaktera, tako da je posvećenost polaznika maksimalna. Cilj same obuke   je da svi budu zadovoljni, ali ne samo obukom, već i čitavom timu koji postoji samo zbog Vas, Vaših potreba i želja. Profesionalci nisu samo oni koji su dugo u nekom poslu, već i oni koji ga od samog početka rade sa ljubavlju.

Kurs i obuka za masera traje 76 školskih časova, odnosno tri meseca. Sastoji se iz praktičnog i teorijskog dela, gde sav potreban materijal vezan za teorijsku nastavu obezbeđuje škola. Praktični deo se održava u salonima u gradu, sa kojima Akademija Oxford Leskovac ima uspešnu saradnju. Polaganja završnog ispita se sastoji takođe iz dva dela, praktičnog u salonu, i teorijskog dela (test) za koji se spremate iz literature koju dobijate od škole.

Profesionalci u ovom poslu se trude da polazniku prenesu znanje i veštine na pravi način, pa se na obuci ne uči samo da masaža prvenstveno služi za opuštanje mišića ili relaksaciju, već da je to jako bitan proces u rešavanju zdravstvenih problema. Uči se i o osnovnim tehnikama masaže, savladavaju se pojmovi i elemetni relaksacije, zatim položaj pacijenta kada je u pitanju masaža određenog dela tela. Ono što se posebno ističe, kao bitna stvar obuke za masera je, sama tehnika – hvatovi, muđuhvatovi.

Svakom polazniku koji želi da napreduje dalje, Akademija Oxford Leskovac nudu dalje usavršavanje – napredni kurs i obuka za masera. Pored poznavanja osnovih stvari vezanih za masažu, polaznik se upoznaje sa različitim tehnikama masaže. O ovim tehnikama se na osnovnom kursu posvećuje pažnja samo u osnovnim crtama, jer se o svakoj ponaosob uči na višim kursevima u našoj školi.

Akademija Oxford u Leskovcu nudi sledeće kurseve masaže:

Po završetku obuke , polaznik polaže teorijski deo završnog ispita i dobija sertifikat Akademije Oxford o uspešno savladanom kursu za masere. Sertifikati su validni u Srbiji ali i u inostranstvu, validni su za upisivanje u radnu knjižicu i odobreni od Zavod za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja.

Samim tim, pored mogućnosti zapošljavanja u nekom od predviđenih objekta za ove poslove, imate otvorena vrata da posao masera započnete sami , ili u saradnji sa nekim ko se bavi istim ili sličnim poslovima.

Prijavite se na vreme i budite deo stručno osposobljenog tima, koji radi za Vas!!!

Akademija Oxford je tu kako bi ispunjavala Vaše snove! Potražite nas u  ulici Koste Stamenkovića br. 2 u Leskovocu, zgrada Doma  sindikata, I sprat ili nas pozovite na broj 069/ 10 20 584. Očekujemo Vas!

/PROMO/

Check Also

Benzin skuplji za dva dinara

U narednih sedam dana, od danas, 12. aprila, do 19. aprila, očekuje se povećanje cena …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *