Početna / DRUŠTVO / Korona virus odneo još jedan ljudski život, potvrđeno 56 novoobolelih – U leskovačkoj Covid bolnici 8 pacijenata, polovina na kiseoniku
hotel bell

Korona virus odneo još jedan ljudski život, potvrđeno 56 novoobolelih – U leskovačkoj Covid bolnici 8 pacijenata, polovina na kiseoniku

Situacija sa Korona virusom u Srbiji se ne smiruje na način na koji se to očekivalo, a s obzirom na slike koje se mogu videti na društvenim mrežama ovo malo zatišje neće dugo da potraje.

Korona virus je u prethodna 24 časa odneo još 1 ljudski život, tako da je ukupan broj žrtava ovog opakog virusa dostigao 724.

U prethodna 24 časa potvrđeno je 56 novih slučajeva Korona virusa, od testiranih 4.189 uzorak. Na prvi pogled, procenat pozitivnosti jeste mali. Realnost je da nema podataka koliko je od testiranih novih pacijenata koji su se sa simptomima javili u Covid ambulante, a koliko je testova urađeno na lični zahtev zbog puta u inostranstvo (kod očekivano zdavih osoba), koliko je brzih – seroloških testova i koliko je testova uzoraka koji su uzeti pacijentima koji su se oporavili od Korona virusa i čekaju prvi ili druge negativan test da bi mogli da nastave sa redovnim aktivnostima.

Informacije iz nekih gradova govore da je povećan broj pacijenata koji se javljaju u Covid ambulante koji imaju simptome slične simptomima Covid 19.

Na bolničkom lečenju u Srbiji je 479 osoba, a na respiratorima je 35 pacijenata.

LESKOVAC – 8 PACIJENATA U COVID BOLNICI

Prema zvaničnim podacia Opšte bolnice Leskovac, u protekla 24 časa bila su 2 prijema i 1 otpust sa lečenja.

U zgradi Službe za infektivne bolesti u kojoj se nalazi Covid centar na lečenju je 8 pacijenata, a njih četvoro je na kiseoniku.

Pogledaj takodje

Isplaćeno 15,5 mioliona dinara za projekte iz oblasti socijalne zaštite

Foto: arhiva Lokalna samouprava grada Leskovca isplatila je danas polovinu palnirane sume koja je obezbeđena …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *