Konferencija za medije DS Leskovac: SNS koristi javne resurse u kampanji

Slide Background
Slide Background
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Na konferenciji za medije Gradskog odbora Demokratske stranke u Leskovcu o tou kampanje govorio je poslanički kandidat Srdjan Djokić.

Demokratska stranka oštro je reagovala na postavljanje svetlećih reklama SNS na banderama u glavnoj leskovačkoj ulici.

— Srpska napredna stranka zloupotrebljava javna preduzeća u predizbornoj kampanji. Oni su priključili svoje bilborde na uličnu rasvetu koju plaćaju svi gradjani Leskovca, a mi mislimo da je to velika zloupotreba. Gradjani Leskovca nisu toliko bogati da bi mogli nekome da plaćaju kampanju bilo koje stranke. Elektrodistribucija je mogla tu mogućnost da ponudi na tenderu pa bi se možda javio neko ko bi to više platio i od toga bi i grad imao koristi. Druga tema je javno preduzeće Vodovod koje je delilo jedan poziv gradjanima Leskovca da će od 1. marta do 1. maja biti akcija u kojoj će priključak na vodu koštati 18.000 dinara i to na više rata, a to je sve kako je napisano sa popustom. Mi se pitamo šta je sa onim ljudima koji su već platili i da li to znači da su oni prevareni, kao na primer gradjani Badinca koji su platili priključak a do danas nisu dobili priključak na vodovodnu mrežu – rekao je na konferenciji za medije Srdjan Djokić, poslanički kandidat na list “Za Pravednu Srbiju”.

Na konferenciji za medije je najvljano da će u narednih nekoliko dana gradjanima biti predstavljen program koalicije oko Demokratske stranke za lokalne izbore u Leskovcu.

Check Also

Leskovčanima predstavljen novi broj SNS Informator: Aktuelnosti iz političkog života Leskovca i Srbije

Na gradskom trgu danas je promovisan novi broj stranačkog glasila, SNS Informator, koje je predstavljeno …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *