hotel bell

Koncertom Mirze Selimovića završeno Grdeličko leto 2023 (FOTO)

Koncertom Mirze Selimovića sinoć je i zvanično završeno Grdeličko leto 2023.

Na centralnom trgu u Grdelici sinić je hiljade Grdeličana ali i ljubitelja dobre muzike sa čitavogjuga Srbije uživalo u nastupu Mirze Selimovića, pobednika Zvezda Granda.

“Grdeličko leto je prošlo veoma uspešno. Sve ono što smo planirali, organizovali i realizovali smo po planu. Svaki koncert i manifestacije su bile posebne, specifične na svoj način i posećene. Na ovom Grdeličkom letu su nastupili mnogi, ali su se istakle , naravno, velike zvezde. Leksington bend je održao neverovatno dobar koncert. Horski se pevala svaka pesma. Zatim je Dinča održao takođe odličan koncert i sinoć Mirza Selimović, oduševio sve prisutne. U toku Grdeličkog leta su održane i manifestacije : Grdelička regata, Sajam vina, Moto skup, Grčko veče u Grdelici. A koncert su održali i Zoran i Marija, KUD Bratstvo, Ivan i Boda, zatim Isidora i Mihajlo, Gogi Laguna, rok grupa, Flešbek … Sinoć je završeno još jedno fenomenalno Grdeličko leto, jedno od boljih, a mi se nadamo da će svake godine biti još bolje. Vatromet je označio i kraj Grdeličkog leta” – rekao je Marko Trivunić, direktor Doma kulture Grdelica, organizatora Grdeličkog leta 2023.

Check Also

Zašto su preklopni pametni telefoni odlični za gejming

U poslednjih nekoliko godina, svet mobilnog gejminga svedočio je izuzetnoj evoluciji, delimično vođenoj pojavom preklopnih …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *