Početna / DRUŠTVO / Komunalna inspekcija u akciji uređenja grada

Komunalna inspekcija u akciji uređenja grada

U cilju održavanja komunalnog reda u gradu, Komunalna inspekcija Odeljenja za inspekcijske poslove Gradske uprave krenula je sa vanrednom i pojačanom kontrolom zauzeća javnih površina, zaštite javnih i ostalih površina i komunalnih objekata.

Sve aktivnosti sprovode se u skladu sa Odlukom o komunalnom uređenju grada Vranja, kojom se zabranjuje zaustavljanje i ostavljanje vozila kojima se ometa korišćenje pešačke komunikacije, prilaz objektima, korišćenje protivpožarnog puta, odnosno prolaz između zgrada.

U narednom periodu prioritet će biti i havarisana i neregistrovana vozila, koja će po nalogu inspektora biti uklonjena. Takođe, protiv nesavesnih vlasnika će biti podneti prekršajni nalozi u redovnom postupku.

“U tom smislu, pozivamo naše sugrađane da podrže akciju komunalnog uređenja i budu učesnici kampanje za lepši i sređeniji grad”, navodi se u saopštenju Odeljenja za inspekcijske poslove.

Pogledaj takodje

Turističko razgledanje grada na trasi dugoj 26 kilometara

Turistička oganizacija Niš prezentuje novi turistički proizvod “Turistički autobus sa otvorenim krovom za panoramsko razgledanje …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *