hotel bell

Kompletno uređenje i asfaltiranje ulice Milutina Smiljkovića u Donjem Stopanju

Nakon vodovodne mreže koja je izgrađena prošle, ulica Milutina Smiljković u Donjem Stopanju kompletno je rekonstruisana i dobila novi asfalt.

Završen radove na asfaltiranju ove ulice danas je obišao i predsednik Privremenog organa dr Goran Cvetanović koji je naglasio da je obaveza lokalne vlasti da uredi sve saobraćajnice u narednom periodu.

Radoci vredni 11,3 miliona dinara izvore se u dužini od 600 metara.

„Podsetiću da smo u ovoj ulici prošle godine završili radove na rekonstrukciji vodovodne mreže u vrednosti od 6,9 miliona dinara, a danas smo ovde jer se završavaju radovi na uređenju saobraćajnice u dužini od 600 metara. Ovim radovima nastavljamo sa infrastrukturnim uređenjem našeg grada. Podsetiću vas i da je 2021. godine u ulici Nikola Tesla, koja se nalazi u neposrednoj blizini ove ulice, rekonstruisana vodovodna mreža sredstvima od 4,9 miliona dinara, a početkom tekuće godine uređena i saobraćajnica sa 10,2 miliona dinara. Naša je obaveza da i u narednom vremenskom periodu i ubuduće nastavimo još intenzivnije da radimo, da pokrijemo sve moguće saobraćajnice. Ali me raduje da ova saobraćajnica koja spaja dva najveća naseljena mesta u okolini grada, a to je Donje Stopanje i Vinarce, gde upravo i autobusi kreću ovom trasom da prevoze i učenike i profesore i naše sugrađane koji ovde žive. I zaista u pravom trenutku na kraju tekuće godine završavamo ove radove, tako da velika zahvalnost direktoru Direkcije, njegovom čitavom timu,“ – rekao je na konferenciji za medije u Donjem Stopanju dr Goran Cvetanović.

O detaljima obavljenih radova govorio je Novica Nikolić, direktor JP Urbanizam i izgradnja.

„Ovde je izgrađena nova saobraćajnica. Od radova koji su izvedeni, to je iskop, zatim ugradnja tampona od šljunka, ugradnja tampona od tucanika. Danas se radi asfaltiranje i radovi će biti završeni. Rešeno je odvodnjavanje, ugrađene su nove kanalete, ugrađeni su novi propusti, urađena je visinska razlika, odnosno visinsko nivelisanje kapa vodovodnih.“

Check Also

Zašto su preklopni pametni telefoni odlični za gejming

U poslednjih nekoliko godina, svet mobilnog gejminga svedočio je izuzetnoj evoluciji, delimično vođenoj pojavom preklopnih …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *